ZVEZDA LEČI RANE POSLE DERBIJA Crveno-beli protiv FMP za povratak na pobednički kolosek
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da će u predstojećem meču Admiral Bet ABA lige protiv FMP-a morati, pre svega, da odgovori na energiju tima iz Železnika.

- Već smo se okrenuli narednoj utakmici, a to je duel sa FMP-om. Vrlo talentovana ekipa, koja igra dobru energičnu košarku sa puno trčanja i tranzicije. Imaju dobre rezultate i svoju ambiciju. Očekivano je da ovako mlad tim koji je pojačan sa vrlo dobrim strancima igra sa mnogo energije i na to ćemo morati da odgovorimo - rekao je Ivanović, prenosi klub.

- Zaista nemamo mnogo vremena za odmor i pripremu ove utakmice, ali raspored je takav kakav je - dodao je trener crveno-belih.

Košarkaši Zvezde sinoć su izgubili od Partizana u evroligaškom derbiju, a već sutra ih očekuje nova utakmica kada će gostovati FMP-u u okviru 17. kola ABA lige.

ZVEZDA LEČI RANE POSLE DERBIJA Crveno-beli protiv FMP za povratak na pobednički kolosek

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Crveno-beli su trenutno drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa 14 pobeda i jednim porazom, dok je FMP treći sa skorom 12/4.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić naveo je da FMP igra odlično ove sezone, da ima svoj prepoznatljiv stil igre i dobre rezultate.

- Malo je vremena, ušli smo u mini ciklus u kome ćemo odigrati nekoliko vrlo teških utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali moraćemo da odgovorimo već u nedelju čvrstom i odgovornom igrom - rekao je Dobrić.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i FMP-a na programu je sutra od 15.00 u Železniku.

Crveno-beli potom u ponedeljak putuju u Italiju gde ih u utorak i četvrtak očekuju utakmice sa Virtusom i Milanom u Evroligi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading