Irakli Azarov među najtalentovanijim levim bekovima na svetu
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaler Crvene zvezde Gruzijac Irakli Azarov nalazi se među 10 najtalentovanijih levih bekova na svetu, prema istraživanju Međunarodnog centra za sportske studije (CIES), koji se nalazi u švajcarskom Nojšatelu.

Stručnjaci iz CIES-a su u 10 najtalentovanjih levih bekova na svetu pored Azarova uvrstili još Kventina Merlina (Nant), Bjorna Meijera (Klub Briž), Jana Matsena (Barnli), Bredlija Lokoa (Rem), Džoša Doiga (Verona), Miliona Manhofa (Vitese), Kazimčana Karataša (Galatasaraj), Matea Ksantipa (Amijen) i Žulijada Odea (Lanus). Najveću tržišnu vrednost ima Kventin Merlin. Njegova tržišna vrednost je 19,1 milion evra.

JEDNA STVAR BRINE MILOJEVIĆA Trener Zvezde protiv Nefčija uočio jedan problem

Azarov je rođen 21. februara 2002. godine u Tbilisiju. On je prošao sve omladinske selekcije Dinama iz Tbilisija. Azarov je potom prešao u Dinamo iz Batumija, a član je Crvene zvezde od avgusta prošle godine.

Azarov ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2027. godine, a njegova vrednost na tržištu iznosi 1,6 miliona evra. On je ove sezone odigrao šest utakmica za "crveno-bele".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading