PUNE HALE NAS MOTIVIŠU Duško Ivanović pred gostovanje Žalgirisu: Pokazali su kvalitet, pokušaćemo, pa ćemo videti
Foto: Privatna arhiva/MZT Skopje Aerodrom/Danail Petrović

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas po dolasku u Kaunasu da očekuje da će Nikola Ivanović biti spreman za meč 20. kola Evrolige protiv Žalgirisa. Crveno-beli će sutra od 19 sati gostovati litvanskoj ekipi.

- Izuzetno važna utakmica protiv ekipe koja igra čvrsto, disciplinovano i uporno. Protiv svih ekipa u Evroligi pokazali su kvalitet, pobedili su velike rivale, naročito kod kuće igraju stabilno. Pokušaćemo, pa ćemo videti... Nikola Ivanović je trenirao sa nama, treniraće i sutra, biće u ekipi, putovaće sa nama, nadam se da će moći da nam pomogne - rekao je Ivanović za zvanični sajt kluba i dodao da puna "Žalgirio arena" samo može da motiviše.

PUNE HALE NAS MOTIVIŠU Duško Ivanović pred gostovanje Žalgirisu: Pokazali su kvalitet, pokušaćemo, pa ćemo videti

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Navikli smo na pune sale. Nije to ništa strano, a to zna da motiviše neke igrače - naveo je trener Crvene zvezde.

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović će biti na raspolaganju ekipi u Kaunasu.

- Teško smo ih pobedili i mislim da se nisu mnogo promenili, igraju čvrsto, imaju odlične igrače, idu na skok u napadu, čeka nas zahtevan meč", rekao je Nikola Ivanović.

Crvena zvezda se odmah posle utakmice u Kaunasu vraća u Beograd i počinje pripreme za meč sa Cedevita Olimpijom, koji je na programu u ponedeljak od 18 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading