OBRADOVIĆ EMOTIVAN POSLE MEČA SA ZVEZDOM Imali smo pre nekih nesuglasica, sada je sve to rešeno
Foto: Tanjug/Foto: Tanjug/ Strahinja Aćimović (stf))

Pre godinu dana "delije" su Obradovića dočekali zvižducima, a ove večeri aplauzima, pa je on kleknuo na centru "Pionira" i poljubio grb Zvezde.

POBEDA U ISTANBULU Fener dominirao protiv Bajerna i srušio ekipu Andree Trinkijerija

Posle utakmice je upitan o tom "pomirenju", na šta je kratko rekao: 

-Imali smo u prošlosti nekih nesuglasica, ali sada je sve to rešeno - reči su Obradovića, koji je bio nezadovoljan izdanjem svog tima.

Strateg "kneževa" istakao je da njegovi igrači nisu reagovali na pravi način na atmosferu u dvorani "Pionir", da su podbacili u svakom segmentu košarkaške igre, a da su igrači Zvezde pogađali sve šuteve.

-Danas se videlo da i nismo baš najdomantniji igrači. Pokazala nam je Zvezda, kao i Partizan, da su dominantniji, kroz neke igrače imaju više talenta. Sa druge strane, rekao bih veliko srce, dosta utakmica smo dobili u poslednjoj četvrtini, a danas nismo bili na nivou. Energiju i fizikalnost koju smo imali protiv Olimpijakosa, sada nismo imali - rekao je Obradović.

U svom obraćanju je pomenuo Nemanju Nedovića koji je napravio razliku, a pitanje je bilo da li je trebalo udvajati ga.

-I kada prenosi loptu, on je brz i tu sam oprezan. Kao i Vildosa. Nama je veći problem bio njegov izlazak iz blokova, možda je tu moglo da se reaguje, ali obzirom na koncentraciju i energiju koju smo imali, teško bi to išlo. Čak je nekom palo na pamet da igramo zonu, ali i za to je potrebno imati energiju.

Potom je Obradović upitan o gestu na početku, kada je na centru terena kleknuo i poljubio grb Zvezde.

-Što se mene tiče, sve je bilo uvek otvoreno. Niko nije čuo moju priču na kraju krajeva, ali pošto sam ponikao iz ove familije, da poznajem svaki stepenik ovde. Kada sam osvajao sa Nešom Ilićem isvim drugim igračima, veliki trud je ostvaren da bi Zvezda bila ovo. U poslednjih neoliko godina je jedan od boljih timova u Evropi. Jeste bilo emocija, hvala im na tom dočeku. Drago mi je da sam se, na neki način, vratio u familiju.

-Možemo li da čujemo Vašu stranu priče? - dobacio je jedan od novinara.

-Ne možete da čujete. Samo ću da kažem: Bonusi za Kup, to nema veze sa vezom. I Igor i svi ljudi ovde znaju kakav sam čovek. Ne mogu da budem drugačiji. Što bih ja pričao, negde se to desilo unutra i zašto bi to nekoga trebalo da zanima.

Jedan je od retkih legendi Zvezde kojoj su aplaudirali i navijači Partizana.

-Najsrećniji sam na svetu. Odnos je 60:40, a i jedna i druga strana mi je aplaudirala. Nema srećnijeg od mene - rekao je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading