Nebojša Čović
Foto: Privatna arhiva/KK Crvena zvezda

 

Zvezda je uradila sve što je do nas kada je u pitanju registracija Fakunda Kampaca. Nastupao je u ABA ligi, a sa Evroligom postoje nesporazumi, rekao je prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

- Mi smo naše obaveze ispunili. Samo malo moramo da uvedemo logike u medijski prostor. Videćemo da li će ovih dana biti otklonjeni nesporazumi sa Evroligom (da bi Kampaco zaigrao protiv Barselone u petak, prim.aut). Ne isključujem da na tu temu imamo novu konferenciju za štampu na temu, ko "koči" transfer - rekao je Čović na vanrednoj konferenciji za medije.

Čović je dodao da su cifre koje se spominju oko transfera Zvezdinih igrača značajno manje, a dodao je i da je u klubu bila pre tri meseca, pregledali su sve u poslednjih 11 godina i nije bilo ni najmanje primedbe.

NIJE DOBRO DA SE LAŽE NAROD Nebojša Čović progovorio o Kampacu i Vildozi i sve objasnio

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Nije dobro da se puštaju neistine u medijima. Nije dobro da mediji lažu narod. Juče su pojedini mediji pustili dezinformacije da Zvezda duguje dva miliona evra Baskoniji za Vildozu, a to je između Baskonije i Vildoze. Mi nemamo nikakve veze - istakao je Čović i dodao da će možda biti pojačanja, ali da to neće da otkriva.

Takođe, otkrio je da je ukupni budžet kluba, sa mlađim kategorijama 11,5 miliona evra.

- Sva naša dugovanja prema igračima su ispunjena, ima još nešto malo i to ćemo završiti u sredu ili četvrtak - poručio je Čović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading