Duško Ivanović
Foto: EPA/EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Crvena zvezda je večeras pobedila Borac 86:57 u 12. kolu regionalne Admiral Bet ABA lige. Kampaco je na ovom duelu debitovao za "crveno-bele".

- On je košarkaš koji ima ime, dokazao je svoj talenat dok je igrao u Madridu, a ono što je bitno za nas je da on to pokaže i ovde. Večeras osim njegove velike želje, on je veliki profesionalac, videlo se da će mu biti potrebno vreme da postigne pravu formu - rekao je Ivanović na konferenciji za novinare posle meča i dodao da klub čini sve u svojoj moći da Kampaco zaigra 30. decembra na meču sa Barselonom u 16. kolu Evrolige.

Trener košarkaša Crvene zvezde je kazao da ima dobre i loše utiske sa meča protiv Borca.

- Mislim da smo dobro počeli utakmicu i ozbiljno shvatili protivnika igrali onako kako naša ekipa treba da igra. Međutim, imali smo jedan pad u koncentraciji. Ekipa kao što je Crvena zvezda i košarkaši koji igraju u ovom klubu ne smeju to sebi da priušte. Stvarno sam danas baš razočaran. Uspeli smo nekako da se vratimo na pravi put i da sa dobrom odbranom odigramo kako bi ovaj tim trebalo da igra. Možemo da izgubimo, možemo da dobijemo ali uvek moramo da igramo na isti način, što večeras nije bio slučaj - rekao je Ivanović.

JA NEĆU NORMALNU EKIPU Ivanović u svom stilu prokomentarisao pobedu, pa progovorio o Kampacu

ABA liga/Dragana Stjepanović

 

 

On je istakao da je zasluga košarkaša Crvene zvezde što ima veliku podršku navijača sa tribina.

- Košarkaši daju sve od sebe, izuzimajući ovih desetak minuta protiv Borca. Oni svakoj utakmici priđu maksimalno i daju sve od sebe. I mislim da to navijači prepoznaju - dodao je trener Crvene zvezde.

Ivanović je istakao da ne želi opuštanje igrača na nekim utakmicama.

- To opuštanje je normalno za normalne ekipe, a ja neću normalnu ekipu. Ova ekipa hoće nešto da osvoji, a ako hoće to, onda nije normalna. Obične, normalne ekipe ne osvajaju trofeje - zaključio je Ivanović.

Crvena zvezda će u narednom kolu ABA lige drugog januara gostovati ekipi Splita.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading