KRCAT "PIONIR" DOČEKUJE LITVANCE Ivanović pred Žalgiris: Niko ne razmišlja šta je bilo juče
Alo!/Marko Metlaš

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović ističe da njegova ekipa mora da pristupi utakmici kao da do sada nije ostvarila ni jednu pobedu.

- Žalgiris je jedna od najtvrđih ekipa u Evroligi. Igraju zaista snažno, dobru odbranu i stalno su u kontaktu. Dobri su u tranziciji i kontranapadu. Nikada se ne predaju, vrlo teška ekipa za igranje. Niko ne razmišlja šta je bilo juče, toliko je utakmica. Luka Mitrović je dobio taj udarac u oko, nije dobro i teško će biti u ovoj utakmici. Videćemo kako se bude razvijala situacija sa njim - izjavio je trener "crveno-belih" za zvaniccni sajt kluba.

Bek Crvene zvezde Nemanja Nedović izjavio je da očekuje tvrdu utakmicu.

- Čvrsti su i igraju dobru obranu, jednostavno dobra ekipa. Neće biti lako, ali uz našu dobru formu, pomoć i podršku navijača, verujem da imamo sve preduslove da dođemo do dobrog rezultata. Radujem se najavama da će hala biti sutra puna, očekujem dobru atmosferu i jedva čekamo da ta utakmica počne - zaključio je Nedović.

Obe ekipe do sada u sezoni Evrolige imaju ssest pobeda i ssest poraza. U dosadašnjim duelima dva kluba u najelitnijem evropskom kssarkasskom takmiccenju Žalgiris je uspešniji sa osam pobeda i ccetiri poraza. Poslednji meč dve ekipe su odigrale u Kaunasu prošle sezone kada je domaća ekipa pobedila 103:98.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading