ZVEZDO, HVALA TI Dragan Džajić napisao pismo voljenom klubu
FK Crvena zvezda

 

Draga naša Zvezdo, hvala vam što ste 60 godina pretvorili u ovo nezaboravno veče. Nema reči koje su dostojne sreće, ponosa i časti koju ste mi ukazali u najsvečanijem trenutku u mojoj profesionalnoj karijeri. Više nemam neostvarenih želja, sve su ispunjene pod našom srećnom Zvezdom. Vredelo je", rekao je legendarni Dragan Džajić na svečanosti povodom 60 godina od njegovog dolaska među crveno-bele.


Zvezda je večeras u DDzajićevu čast priredila prerdstavu u Narodnom pozorištu pod imenom "Dragan Džajić - marka za ceo svet", a ujedno je objavljeno da će na kraju sezonu u njegovu čast povuči dres sa brojem 11.


- Naravno da su titule u Bariju i Tokiju nešto posebno, ali svi trofeji su mi pođednako važni. Verujte mi, najdraže od svega mi je to što sam imao privilegiju da igram za Zvezdu. Sve drugo je lepo, ali najlepše je nositi Zvezdin dres na terenu - rekao je Džajić posle svečanosti.

On je rekao da se nada da će još dugo živeti, biti uz Zvezdu i pomagati koliko može.

ZVEZDO, HVALA TI Dragan Džajić napisao pismo voljenom klubu

FK Crvena zvezda

 


- Zvezda je deo mog života, nadam se da će nove generacije uspeti i da me prevaziđu. Ako sam mogao ja da dođem sa Uba sa 17 godina, zašto ne bi mogao neko i sada - istakao je Džajić i konstatovao da mu je veoma drago što Zvezda ponovo dominira srpskim fudbalom.

"I kada sam bio igrač, kasnije i kao funkcioner, uvek sam mislio da mogu bolje. Tako da verujem da i sada Zvezda može i bolje i još više", poručio je Džajić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
звездан

03.09.2022 08:42

Како ли је успео да прочита? Од читавог текста разумео је Звезда и 60 година.