MILOJEVIĆ PRED 168. VEČITI DERBI Od navijača tražim samo podršku za momke
FK Crvena zvezda

-Nema potrebe najavljivati važnost i veličinu ovog susreta, večiti derbi je poslatica srpskog fudbala. Poznajem filozofija igre kolege Petrića, očekujem puno žara i energije, imaju naše poštovanje u pripremi utakmice - rekao je Milojević na početku konferencije za medije.

-Mi treba da budemo ti koji hoće da kontrolišu utakmicu, igra za gol i na kraju da imamo rezultat. Ohi je u karantinu, nije otišao u Brondbi, da li će igrati, videćemo. Imamo kvalitet da ih napadnemo sa dvojicom igrača i sa jednim. Postoji dobra mogućnost za varijacije, za Pešića i Kulibalija. Ne mislim da je bitno ko će igrati, već kako će igrati cela ekipa - smatra strateg crveno-belih i napominje da je zdravstveni bilten zadovoljavajući.

MILOJEVIĆ PRED 168. VEČITI DERBI Od navijača tražim samo podršku za momke

FK Crvena zvezda

 

TRESE SE "MARAKANA" Ohi napušta Zvezdu, stiže zamena iz Rusije

-Današnji status je da su svi igrači spremni i da su dobro. Psihološki status, timski duh nas je podogao protiv Javora, sa tim sam bio najzadovoljniji. Ekipa je rasla u drugom poluvremenu, osetilo se jedinstvo, psihološki se vraćamo posle šoka od Haife. Nisam očekivao da oni koji nisi imali minutažu imaju bolju takmičarsku formu, takav sam čovek da mislim da uvek može bolje. Znaju igrači Crvena zvezde šta je odgovornost, znam da su dobri momci i karakteri, da će biti na maksimumu u svakoj utakmici - rekao je Milojević.

MILOJEVIĆ PRED 168. VEČITI DERBI Od navijača tražim samo podršku za momke

FK Crvena zvezda

 

Novi trener crveno-belih osvrnuo se i na kritike...

-Ljudi mogu da donose zaključke kakve žele, ko god plati ulaznicu može to da radi. Prihvatio sam ovaj posao i znam da ekipa pobeđuje, a trener gubi. Ne treba da se veruje da sam ja mađioničar. Ako se izgubi, ja se spremam da preuzmem odgovornost, ali i igrači na terenu moraju zbog zadataka koje im dajemo. Od navijača tražim samo podršku za momke - rekao je Milojević. 

BONUS VIDEO: 

Nada Gligorovic

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading