CRVENA ZVEZDA ZNAČAJNO OJAČALA ODBRANU Milunović se vratio: Kao da sam bio tu sve vreme
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Lep je osećaj biti ovde, tek kad vidim stadion i ovu lepotu. Emocije, sve one lepe, mi se vraćaju. Što se tiče povratka, bili su uključeni tu i sportski direktor i Marko Marin i Dejan Stanković i generalni direktor Terzić. Lepo je kad vidite da vas svi žele. Bio sam u kontaktu sa saigračima, kao da sam bio tu sve vreme - izjavio je Milunović.

Crvena zvezda je dolaskom iskusnog štopera značajno ojačala odbrambeni deo tima.

- Imponuje mi da igram sa igračima kao što su Eraković, koji je ekstra talenat. I Dragović, na njega ne treba trošiti reči. Na terenu je sve dokazao, veoma je dobar momak, drago mi je što ću s njima deliti teren - rekao je novi-stari štoper crveno-belih.


Potencijalni rival kluba iz Ljutice Bogdana u plej-ofu Lige šampiona je i turski Trabzon, ekipa koju Milunović dobro poznaje.

- Gledamo prvo sledećeg protivnika, a to je Pjunik. Iskreno, Trabzon je jako dobra ekipa, ali nisu nepobedivi. Moje jednogodišnje iskustvo pokazuje da sve ekipe u Turskoj imaju dosta mana. Trabzon ima dobar napadački trio, ali imaju i dosta mana koje možemo da koristimo - izjavio je Milunović, koji je zadužio dres sa brojem 19 koji je nosio i u prethodnom mandatu na Marakani.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading