DUGO ČEKANI NAPADAČ STIGAO NA "MARAKANU" Aleksandar Pešić po drugi put u Zvezdi: Nadam se Ligi šampiona
FK Crvena zvezda

 

Pešić je danas sa petostrukim uzastopnim šampionom Srbije potpisao trogodisnji ugovor i predstavljen je kao četvrto pojačanje crveno-belih ove sezone, posle Osmana Bukarija, Kingsa Kangve i Stefana Mitrovića.


- Privilegija je igrati Ligu šampiona, nadam se da ćemo to ostvariti i ove i naredne sezone. Priviliegija je igrati u Zvezdi - izjavio je Pešić na predstavljanju u Ljutice Bogdana.

On se osvrnuo na sezonu 2017/18 kada je bio najbolji strelac Superlige u dresu crveno-belih sa 25 pogodaka.
DUGO ČEKANI NAPADAČ STIGAO NA

FK Crvena zvezda

 


- Bila je to moja najbolja sezona u karijeri, ali ne treba se vraćati na nešto što je bilo. To je prošlost, vratio sam se da napravim veće uspehe sa Zvezdom - izjavio je iskusni napadač i dodao da je u Turskoj i Izraelu stekao mnogo iskustva:

- Promenio sam se dosta i kao ličnost i kao igrač, mislim da sam napredovao. Dosta to dolazi sa godinama. Dosta iskustva sam nakupio, sazreo sam i psihički i fizički i bolji sam igrač sada.

Pešić je istakao da je redovno pratio utakmice voljenog kluba i da jedva čeka saradnju sa Aleksandrom Kataijem i Mirkom Ivanićem.

DUGO ČEKANI NAPADAČ STIGAO NA

FK Crvena zvezda

 


- Pratim svaki put utakmice Zvezde, pratim sve, upoznat sam sa ekipom. Znam igrače, tu su Rodić i Borjan iz moje generacije. Katai i Ivanić su najbolji u ligi, dva velika majstora i nadam se da će me unaprediti - istakao je napadač crveno-belih.

Aleksandar je otkrio da je zbog sina uzeo broj 72 na dresu.

- Nosio sam broj 45 u Zvezdi, posle toga u Makabiju i Karagumruku 72. Moj sin ima i Zvezdin dres sa brojem 72, pa da mu ne uzimamo novi dres - rekao je Pešić.

DUGO ČEKANI NAPADAČ STIGAO NA

FK Crvena zvezda

 


Doskorasnji fudbaler turskog Karagumruka rekao je da se raduje saradnji sa trenerom Dejanom Stankovićem i da je spreman da debituje već u narednoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana.

- Biće mi čast da radim sa Dejanom Stankovićem. Videćemo šta traži od mene, nadam se da ce mi pomoći da unapredim još svoju igru. Tu sam da slušam i da radim. Voleo bih već za vikend da debitujem - zaključio je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading