NOSIO NAS HUK SA TRIBINA Zvezdin novajlija već ušao u srca "delija"
FK Crvena zvezda

On je bio strelac drugog gola protiv Radničkog iz Niša (4:0), u prvom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Odličan početak za mene. Odradili smo fenomenalne pripreme, vredno trenirali i izuzetno mi je drago što se rezultat našeg napornog rada vidi već na početku šampionata. Brzo sam se uklopio u ekipu, odlično se razumem sa saigračima, a gol koji sam postigao verujem da je samo jedan u nizu. Imao sam još nekoliko dobrih prilika, što mi mnogo znači zbog samopouzdanja. Očekuje nas mnogo izazova u narednom perodu, uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona, polako podižemo formu i bićemo spremni za sve što nas očekuje - rekao je Kangva.

BIĆEMO JOŠ BOLJI Stanković se zahvalio navijačima, pa prokomentarisao nastupe novajlija

Govorio je momak rođen 1999. godine i o navijačima Crvene zvezde, koji su u velikom broju ispunili tribine stadiona "Rajko Mitić" na prvom prvenstvenom meču u novoj sezoni.

NAPADAČ STIGAO NA "MARAKANU" Bivši fudbaler Zvezde (ipak) pojačava crveno-bele, stigao na pregovore u Beograd

- Oduševljen sam navijačima, imao sam priliku da pogledam snimke i vidim kako izgleda kada je Marakana puna. Bili su fenomenalni tokom čitave utakmice protiv Radničkog iz Niša, voleo bih da ih bude više i da zajedno ostvarujemo ciljeve. Očekujemo u subotu ispunjenije tribine i još bolju našu realizaciju, potrudićemo se da postignemo i na sledećem meču veliki broj golova u kojima će uživati svi zvezdaši - zaključio je Kangva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading