"ZVEZDAŠI" NISU MOGLI DA ČUJU BOLJE VESTI PRED FINALE Dejan Stanković produžio ugovor sa crveno-belima
FK Crvena zvezda

 

Tri šampionske titule, jedna dupla kruna, evropska proleća... Dejan Stanković napravio je ozbiljne uspehe na "Marakani" za dve i po godine. Plašili su se "zvezdaši" da bi mogao da ode, ponuda je bilo, ali...

Od ove srede, dan pred finale Kupa Srbije, "delije" mogu mirno da spavaju. Stanković je produžio svoju vernost crveno-belima do 2025. godine što znači da bi u naredne tri godine trebalo da sedi na klupi šampiona Srbije.

- Fenomenalno se osećam. Posle veoma dobre i teške sezone, napravili smo veliki uspeh i potpis ugovora je potvrda da zajedno možemo sve, da pozitivno razmišljamo o budućnosti. Zahvalio bih se klubu na poverenju i strpljenju. Ovo su bile lepe dve i po godine, sad kreće novi i još jači ciklus. Ovo je samo potvrda da je klub od prvog dana verovao u mene, tako da činimo jaku celinu i blok. Zahvalio bih se i mojim momcima, bez njih ni ja ne bih bio kompletiran. Ne bih uspeo da napravim tako značajne rezultate da nije bilo njih. Hvala i navijačima koji su uvek bili uz mene i davali podršku. Zajedno možemo sve - počeo je Stanković.


 
Ciljevi Crvene zvezde su uvek jasni i najveći mogući.
 
- Što se ciljeva kluba tiče, tu se ništa ne menja. Zvezda je takav klub da su ciljevi uvek isti - dupla kruna, grupna faza u Evropi i da probamo da doguramo što dalje, tako će biti svake godine, bilo da je trener ili igrač. Ciljevi će uvek biti veliki. 
 
Ne bi Mister imao ništa protiv ni da ostane 10 godina u Zvezdi, jer je to emocija...
 
- Nisam očekivao da ću opet produžiti ugovor, ali sam maštao i radio na tome. Sećate se da smo pre par dana pričali o izjavi Siniše Mihajlovića i onome što je rekao - neka Deki ostane 10 godina, pa ću ja doći. Polako se približavamo tome i ne bih imao ništa protiv da ostanem u Zvezdi 10 godina i ne bih morao da vodim nijedan više klub, jer sa toliko ljubav i emocije radim da mi ništa drugo nije potrebno - podvukao je Stanković. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ђура

25.05.2022 16:23

Уговор је требало потписати после Купа ! Победа 5:0 па потпис !