DOĐITE DA ZAJEDNO PROSLAVIMO TITULU Zvezda zove navijače - besplatan ulaz za utakmicu protiv Voždovca
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu, 21. maja od 18:30 dočekati ekipu Voždovca u okviru sedmog, a ujedno i poslednjeg kola plej-ofa nacionalnog šampionata, a izabranicima Dejana Stankovića dovoljan je bod kako bi i matematički osigurali titulu državnog prvaka. 

Zvezda je tim povodom odlučila da se zahvali svima onima koji vole crveno-bele boje, pa će kapije "Marakane" biti otvorene za navijače.

- Naši prvotimci beleže fantastične partije iz utakmice u utakmicu, kako u prvenstvu, tako i u kupu. Zasluge za to idu i svima vama, koji ste od prve utakmice u sezoni bili dvanaesti igrač našoj ekipi. Crveno-beli navijači su pravili fantastičnu atmosferu, bilo da se igra na Marakani, ili na gostujućem terenu, a veoma je važno da tako bude i u subotu, protiv Voždovca. Četa Dejana Stankovića zaslužila je spektakl za kraj ovosezonskog šampionata, a kapije stadiona biće otvorene za sve vas. Pred našim fudbalerima je još jedno, ujedno i najvažnije finale u nizu i upravo zato je vrlo važno da tribine Marakane budu ispunjene u što većem broju. Neka zastave, dlanovi i crveno-beli rekviziti preplave tribine našeg stadiona, i neka se pesma navijača ori. Dođite da zajedno osvojimo petu uzastopnu titulu. Jedno je sigurno, očekuje nas pravi spektakl. Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca igra se u subotu 21. maja od 18 časova i 30 minuta na stadionu "Rajko Mitić"! Zvezdaši, vidimo se na Marakani - stoji u pozivu na zvaničnom sajtu kluba iz Ljutice Bogdana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading