RADONJIĆ NEMA VREMENA ZA SLAVLJE Odmah se okrećemo meču u Ljubljani
KK Crvena zvezda

Posle izjednačene igre tokom prvog poluvremena, koje je Zvezda dobila sa 53:48, izabranici Dejana Radonjića su uspeli da kazne promašene zicere rivala, kao i promašena slobodna bacanja pa je aktuelni šampion ABA lige stekao dvocifrenu prednost. 

Sredinom poslednje četvrtine, Zvezda je posle poena sjajnog Nikole Ivanovića otišla na 85:69, a tada je sve bilo jasno ko će povesti sa 1:0 u seriji. 

-Najvažnije je da smo pobedili. Imali smo mnogo problema u odbrani tokom prvog poluvremena, ali smo u napadu pronalazili dobra rešenja. U nastavku je sve izgledalo bolje u oba smera, ali je jasno da moramo daleko kvalitetnije. Hvala navijačima na podršci, odmah se okrećemo duelu koji nas očekuje u Ljubljani - naglasio je Dejan Radonjić, pa nastavio:

-Imali smo veliku pauzu, pa objektivno nisam ni sam znao šta mogu da očekujem u duelu koji je ostao iza nas. Generalno gledano, zadovoljan sam, ostvarili smo pobedu, to je najvažnije. Isto tako smatram da možemo da odigramo mnogo bolje. Naš najjači adut je odbrana, a u prvom meču polufinala smo slavili zahvaljući igri u napadu. Sledi analiza, sledi novi duel u kojem ćemo nastojati da održimo dobre, a ispravimo loše stvari. 

RADONJIĆ NEMA VREMENA ZA SLAVLJE Odmah se okrećemo meču u Ljubljani

Vladimir Marković

 

ZVEZDA SE UŽELELA KOŠARKE, CEDEVITA IGRALA "SAMO" 30 MINUTA Crveno-beli poveli u polufinalnoj seriji, iks-faktor Ivanović za miran put u Ljubljanu

Podsećanja radi, Partizan je u prvom meču polufinalne serije pobedio Budućnost na svom parketu sa 82:66. Revanš meč je na programu 15. maja u Podgorici, a dan kasnije, u Ljubljani, snage će odmeriti Cedevita Olimpija i Crvena zvezda. Za plasman u finale su potrebne dve pobede. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading