ZVEZDA U SVOJIM REDOVIMA IMA "ZVER" OD NAPADAČA Crveno-beli biser učestvovao u 43 gola, već je prestigao Luku Jovića, Joveljića, Lazetića...
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Talentovani napadač kadetske selekcije Crvene zvezde Mateja Bubanj je prosto nezaustavljiv ove sezone! Rođeni Nišlija je na 25 utakmica postigao 31 gol i upisao 12 asistencija, što ga čini najboljim strelcem lige, ali i najefikasnijim i drugim najkreativnijim igračem koji stasava na terenima iza juga Marakane. 

Uprkos tome što sam postigao veliki broj golova, delimično sam zadovoljan i smatram da mogu još bolje. Trudim se da iz utakmice u utakmicu analiziram šta je ono što sam loše radio, kako bih to mogao da korigujem i da na sledećem meču ne ponavljam takve greške. Uvek kritički razmišljam i ne opuštam se, tako da smatram da su golovi došli kao rezultat toga, ali i truda koji ulažem u svaki trening. Naravno, velike zasluge idu i timu, jer imam izvanredne saigrače i pravimo odličnu atmosferu. Sve to doprinosi da na terenu radim ono što najbolje znam, a to je postizanje golova. Imponuje mi i što sam u vrhu asistenata, ali to dolazi spontano, jer se bukvalno u pogledu razumem sa saigračima i to mi dosta olakšava da ih upošljavam kada se ukaže prilika za to - počeo je Bubanj priču za klupski sajt.

Bubanj je tresao mreže: Radničkog iz Niša (5), Sloge iz Požege (4), Teleoptika (4), Rada (3), Čukaričkog (2), Zemuna (2), Brodarca (2), Vojvodine (2), Napretka (2), Spartaka (2), Partizana, Kikera i Mladosti. Pred talentovanim napadačem, ali i čitavom selekcijom su još utakmice protiv: Kikera, Mladosti, Grafičara i Napretka.
 
- Znamo koji je naš cilj i znamo za šta imamo kvalitet. Želimo da budemo šampioni, imamo pet bodova više od Partizana, a do kraja su ostale četiri utakmice. Ako budemo pravi u svakoj od njih - bićemo prvaci. Verujem da ćemo ostati neporaženi u drugoj polusezoni, kao i da će momci koji budu igrali dati sve od sebe da na kraju sezone podignemo pehar. 

ZVEZDA U SVOJIM REDOVIMA IMA

FK Crvena zvezda

 

 
Mladi napadač je takođe i u dresu reprezentacije Srbije blistao i bio jedan od glavnih protagonista da se naša kadetska selekcija plasira na Evropsko prvenstvo koje počinje već 16. maja. On je na osam utakmica uspeo da postigne deset golova za nacionalni tim u tekućoj sezoni. 
 
- Drago mi je i zbog dobrih partija koje pružam u dresu reprezentacije. Velike ciljeve smo postavili, slično kao i u klubu, tako da za mene je to sve normalno. Čeka nas Evropsko prvenstvo gde verujem da možemo da ispišemo istoriju i uradimo nešto veliko za Srbiju. Cilj mi je da doprinesem što je više moguće tome da osvojim titulu Kadetske lige Srbije sa Crvenom zvezdom, ali i da osvojimo Evropsko prvenstvo u Izraelu.
 
Bubanj je već sada postigao više golova nego što su to u kadetskoj selekciji činili napadači poput Luke Jovića, Dejana Joveljića, Marka Lazetića...
 
- Želim da se što bolje formiram kao igrač i da korak po korak stignem do prvog tima Crvene zvezde i tu ostavim trag. To mi je san od kada sam počeo da treniram fudbal, tako da na njemu vredno radim i nadam se da će se ostvariti - podvukao je Nišlija rođen 2005. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading