ZVEZDAŠI, KAPITEN IMA VAŽNU PORUKU ZA VAS Milan Borjan se obratio navijačima pred bitan meč
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 17 časova na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru petog kola plej-ofa nacionalnog šampionata dočekati Radnički iz Niša, a svoja očekivanja pred još jedno „finale“ u nizu, izneo je kapiten - Milan Borjan.

- Još jedan težak meč u nizu je pred nama, ali vredno radimo kako bi obradovali sve navijače. Imamo puno poverenje stručnog štaba, i trudimo se da uvek ispunimo ono što od nas traže. Pokazujemo kvalitet iz utakmuice u utakmicu, i u sjajnoj smo formi. Svaki meč do kraja je finale za sebe, i tako se i pripremamo. Atmosfera u ekipi je fantastična i zajedno idemo ka postavljenom cilju, a to je odbrana duple krune - počeo je kapiten crveno-belih.

ZVEZDAŠI, KAPITEN IMA VAŽNU PORUKU ZA VAS Milan Borjan se obratio navijačima pred bitan meč

Foto: Vladimir Marković

 

Istakla je Zvezdina „hobotnica“ da je fantastična podrška izuzetno doprinela sjajnim igrama, ali i pozvao sve zaljubljenike u crveno-bele boje da i u narednim mečevima budu vetar u leđa crveno-belima.

- Sigurno je da sve ovo ne bi bilo moguće bez najboljih navijača.  Iz meča u meč su naš dvanaesti igrač, bilo da igramo kod kuće ili u gostima. U Novom Sadu su napravili neverovatnu atmosferu, prepoznali su trenutak i dali nam krila kad je bilo najvažnije. Nadam se da će i u subotu doći u što većem broju. Igramo dobar fudbal, i ne vidim zašto tribine ne bi bile ispunjene. Ostalo je još malo do kraja sezone, i ovim putem pozivam sve navijače da dođu u što većem broju, i pomognu nam da ostvarimo zajednički cilj - zaključio je Borjan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading