PONOSAN SAM NA MOJE IGRAČE Dejan Stanković otkrio šta je bio ključ pobede protiv Vojvodine, pa poslao poruku navijačima
FK Crvena zvezda

 

Još jedna važna pobede za fudbalere Crvene zvezde u Superligi, a ovog puta savladana je Vojvodina u Novom Sadu rezultatom 3:0, u okviru četvrtog kola plej-ofa. Mnogo razloga za zadovoljstvo posle fantastične predstave svojih pulena imao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

- Kada se utakmica otvori na ovakav način koji smo uvežbavali na treninzima, da u drugom minutu dobro izvedeš prekid, napraviš sjajan blok i postigneš lep gol, onda se dosta lakše kontroliše meč. Ne mogu da kažem da je bilo lako, ali lakše svakako. Bilo je neiznuđenih grešaka, kao i protiv Čukaričkog, ali igramo sreda-nedelja i mnogo je pritiska. Sve se to oseća, vidim i po mojim igračima, kojima ovom prilikom čestitam iz sveg srca. Fenomenalni su i ponosan sam na njih. Hvala i navijačima, jer je atmosfera bila ponovo kao da smo kod kuće igrali. Od sveg srca ih pozivam da dođu i na sledeću utakmicu protiv Radničkog koja je jednako važna i gde nam trebaju nova tri boda da se približimo cilju - počeo je Stanković.

PONOSAN SAM NA MOJE IGRAČE Dejan Stanković otkrio šta je bio ključ pobede protiv Vojvodine, pa poslao poruku navijačima

FK Crvena zvezda

 

 
Gust raspored čeka fudbalere Zvezde do kraja sezone, ali u nedelji koja sledi crveno-bele očekuje "samo" jedna utakmica.
 
- Imamo "dugačku" nedelju pred nama, tako da ćemo moći da odmorimo i da pripremimo utakmicu protiv Radničkog dobro, jer na Marakani smo igrali protiv njih 1:0 i 0:0. Dobro se brane, nismo uspeli da budemo dovoljno efikasni protiv njih na domaćem terenu, jer su izuzetno čvrst protivnik. U Nišu smo odigrali fenomenalnu utakmicu, ali kad prođe vreme menja se i forma i mnogo toga, ali naš cilj ostaje isti - titula - podvukao je Stanković. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mijat

03.05.2022 16:48

Jesi na igrače a treba da si ponosan i na sudije