Crvena zvezda prikupila pomoć za nezbrinute životinje
FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda je prikupio dovoljno sredstava da obezbedi dva kvalitetna boksa za pse i 100 kilograma hrane za nezbrinute životinje u volonterskoj organizaciji BETA.

Prelepa akcija koja je propraćena humanitarnim susretom na terenima iza juga Marakane gde su sa nezbrinutim životinjama u rukama na travnatu površinu izašli kadeti i devojke koje nastupaju za ŽFK Crvena zvezda.

Svi ljubitelji fudbala su karte za ovaj humanitarni meč mogli da nabave i onlajn putem po simboličnoj ceni od 300 dinara i tom prilikom pruže pomoć životinjama koje nemaju svoj dom. Zvezda je na taj način prikupila dovoljno sredstava da obezbedi dva kvalitetna boksa za pse, kao i dovoljnu količinu hrane za dug vremenski period koje će i te kako značiti volontersoj organizaciji BETA, koja se stara za životinje bez utočišta. Takođe, zbog velikog odziva zvezdaša koji su još jednom pokazali da imaju ogromno humano srce i odlične medijske propraćenosti, Zvezda će sigurno u budućnosti nastaviti sa akcijama ovog tipa i na taj način pružiti pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading