HUMAN GEST NA "MARAKANI" Zvezda igrala za nezbrinute životinje!
Printscreen/FK Crvena zvezda

Na terenima iza juga Marakane odigrana je humanitarna utakmica za pomoć nezbrinutim životinjama, a snage su odmerili kadetska selekcija Crvene zvezde, kao i Ženski fudbalski klub crveno-belih. 

Rezultat je bio u drugom planu, sav prikupljen novac od prodaje ulaznica usmeren je ka vodećoj i volonterskoj organizaciji za dobrobit životinja u Srbiji - BETA, a Crvena zvezda je pokazala društvenu-odgovornost. 

Akteri meča su na teren izašli u društvu pasa - Melodi, Bane, Bogi, Lina, Hejli, Ru i Mini.

Program je sa razglasa vodio glumac i voditelj Milan Kalinić, a ljubitelji Zvezde i životinja su svaki dobar potez na terenu ispraćali aplauzom.

Utakmica se igrala dva puta po 15 minuta i završena je rezultatom 1:1. Za kadete Crvene zvezde pogodio je Lazar Đurić u prvom delu igre, a rezultat je za dame poravnala Mina Stojanović.

(UŽIVO) DANSKA-SRBIJA! "Orlovi" u Kopenhagenu jure rekord od devet uzastopnih mečeva bez poraza!

Utakmica je obilovala fer-plej potezima, a na obe strane moglo je da se vidi mnoštvo lepih akcija. 
 
Kadeti su nastupili u sastavu: J. Miladinović, Đokić, Dimitrijević, Nikolić, Karišik, L. Đurić, Vukojević, Cvetković, S. Miladinović, Petrović, D. Đurić, dok su šansu s klupe dobili: Begović, Racić, Džejson, Subotić, Lazić i Stojsavljević. Što se ŽFK-a tiče, njihov sastav je izgledao ovako: Milisavljević, Popović, Milović, Žarković, Đorđević, Malijar, Stojanović, Aranđelović, Tenkov, Sremčević, Krstić, dok su u drugom poluvremenu na terenu bile još: Stamenić, M. Čavić, N. Čavić, Milosavljević, Kučinar i Vorkapić. 
 
Crvena zvezda je ovom akcijom pokazala želju da pruži finansijsku pomoć volonterskoj organizaciji - BETA, koja se stara o životinjama koje nemaju dom, a usput se zalaže i za odgovornije ponašanje prema istima. Prodaja ulaznica je još u toku i trajaće do četvrtka u 12 časova, a kartu možete da kupite na linku: https://crvenazvezda.iticket.rs/, i tako još jednom dokažete humanost na delu! S obzirom na to da je prodaja ulaznica još u toku, klub će naknadno objaviti konačan broj prodatih karata, ali već sada je na zavidnom broju i u mogućnosti da se pomogne nezbrinutim životinjama. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading