NADA UMIRE POSLEDNJA! Stanković pred Rendžers o huku sa "Marakane", Kajzerslauternu i sreći!
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 igraju revanš meč osmine finala Lige Evrope protiv Rendžersa. Nakon ubedljivog poraza u Glazgovu (0:3), crveno-bele čeka težak ispit.

Trener šampiona Srbije Dejan Stanković se ne pradaje i pored velikog zaostatka, što je ponovio i ove srede na konferenciji.

- Nisam promenio mišljenje. Zvezda je odigrala dobru i korektnu utakmicu. Pogrešili smo u defanzivi kod prekida. Falilo je pažnje i koncentracije, u polju smo bili egal. Trebalo je da se vratimo sa golom ili dva. Igramo sad u Beogradu, znamo kakvu ćemo podršku imati. Jedan rani gol može sve da promeni. Nada poslednja umire. Videćemo kako će se Rendžers tada ponašati - rekao je Dejan Stanković na konferenciji za medije pred revanš utakmicu osmine finala LIge Evrope sa Rendžersom na Marakani i dodao:

- Bilo je teških poraza. Vraćao sam se tokom utakmice sa 3:0 na 4:3, Superkup protiv Rome, ali nije bilo situacija da sam se vraćao u revanšu iz tako velikog poraza, ako me sećanje ne vara. Mi ćemo izvršiti pritisak. Mnogo je do psihološke pripreme, a moj tim je dobro pripremljen. Nadam se da će i Rendžers napraviti neku grešku kao mi u Glazgovu.

NADA UMIRE POSLEDNJA! Stanković pred Rendžers o huku sa

FK Crvena zvezda

 

Podsetio se Stanković pobede nad Kajzerslauternom u Kupu kupova gde je baš on postigao het-trik, a uz pomoć "delija" veruje da će njegova ekipa biti duplo jača nego u Glazgovu.

- Ovaj stadion šalje igrače Crvene zvezde dva puta jače nego što su obično. Adrenalin, huk koji dolazi sa tribina… Neće Marakana uplašiti Rendžers, jer su navikli da igraju u sjajnoj atmosferi. Međutim, Rendžers će preko puta sebe imati dva puta jačeg protivnika.

Ako Zvezda pobedi Škote, zašto ne bi mogla i do finala?

- Ako nada koja umire poslednja izađe ispred svega i donese nam čudo, spremaćemo utakmicu po utakmicu, pa videćemo dokle ćemo stići. Ekipe su spremnije i fizički i taktički. Bilo je čuda. Sećate se Barse koja je okrenula PSŽ ili Liverpula koji je okrenuo Barsu. Mi nemamo šta da izgubimo, ali nećemo biti glupi da idemo grlom u jagode. Biće kalkulisani rizik. Ako de desi da damo rani gol iz prve, druge šanse, da se upali stadion, može stvarno svašta da se desi.  Ja sam se naslonio na ono što je počelo da se gradi pre pet, šest godina, što su počeli Grof, pa Vlada Milojević. Izaći cemo hrabro, u to budite sigurni.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading