RADONJIĆ PRED VAŽAN MEČ SA MAKABIJEM Očekujem bolju podršku navijača!
Vladimir Marković

Posle pobede protiv Reala u hali "Aleksandar Nikolić", Zvezda u četvrtak dočekuje Makabi u 29. kolu od 19.00. 

-Dolazi nam Makabi, ritam je žestok. Nije je to samo utakmica od sinoć, nego i od pre dva dana, pa pre toga... Nadam se da ćemo imati dovoljno energije da možemo da igramo i da budemo konkurentni ekipi Makabija. To je odlična ekipa, individualno veoma dobar tim, imaju igrača na svakoj poziciji koji mogu mnogo toga da pokažu. Moraćemo da budemo dobri. Moram da vidim koliko ćemo imati i energije, što će poizvesti i pitanje koncentracije tokom meča. Verujem da ćemo uz podšku naših navijača moći da se nadamo dobrom rezultatu - rekao je Radonjić novinarima posle meča. 

RADONJIĆ PRED VAŽAN MEČ SA MAKABIJEM Očekujem bolju podršku navijača!

Alo.rs/Igor Vujčin

 

KALINIĆ OTKRIO DA JE IMAO PONUDU IZ CRNO-BELOG TABORA Zvao me je Željko u Partizan, čuli smo se tokom leta!

Radonjić je istakao da sutrašnji duel ne treba porediti sa prethodnim susretom u Tel Avivu, kada su crveno-beli slavili.

-Odigrali smo jedan meč, ali nismo ga analizirali u odnosu na sutrašnju situaciju. Moramo da budemo veoma dobri, da nam odbrana bude dobra , njihovi napadači imaju mnogo poena u rukama. Videćemo kako ćemo mi da izgledamo. To je u ovom trenutku najveća enigma. Nadam se da ćemo biti dobro. Očekujem da će momci sutra biti malo bolje, koliko - videćemo. Da izvučemo sve iz nas u ovoj sitauciji - poručio je Radonjić.

Trener Zvezde istakao je da je kadrovska sitaucija ista kao i pred meč sa Realom, Maik Cibres i Stefan Marković neće biti u timu.

Daćemo sve od sebe. Očekujem bolju podršku navijača. Protiv Reala je bila dobra, ali sutra mora da bude bolje. Treba nam bolja - zaključio je Radonjić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading