VIDIMO SE U NEDELJU! Dragović pozvao "delije": Biće to sjajna prilika da zajedno proslavimo rođendan
FK Crvena zvezda

- Danas je poseban dan, dan kada je nastao klub koji zauzima specijalno mesto u mom srcu, i ne samo mom nego i velikog broja ljudi koji žive u Srbiji, ali i van granica naše države. Želeo bih da čestitam svim zvezdašima 77. rođendan i svima nama poželim zdravlje, sreću i još mnogo uspeha u narednim godinama – istakao je Dragović.

Istakao je da je podrška publike jako bitna.

- U nedelju nas očekuje utakmica protiv Novog Pazara, a naš klub je doneo fenomenalnu odluku i obezbedio besplatan ulaz za sve navijače našeg kluba. Biće to sjajna prilika da zajedno proslavimo rođendan i uživamo u fenomenalnoj atmosferi na našem stadionu. Večiti derbi je prava slika kako treba da izgleda stadion „Rajko Mitić“ i još jednom se potvrdilo da je uz njihovu podršku sve lakše. Iz tog razloga pozivam sve zvezdaše da dođu u nedelju i uživaju u pravom porodičnoj atmosferi.

Govorio je Dragović i o izazovima koji tim očekuju u narednom periodu.

- Težak raspored je nešto na šta smo navikli, ali moram da spomenem da ćemo do reprezentativne pauze odigrati veliki broj duela, igraćemo gotovo na svaka tri dana. Odmah posle Novog Pazara, očekuje nas utakmica osmine finala Lige Evrope koju dugo iščekujemo. Pred nama je mnogo bitnih utakmica i velikih izazova, a sve to će biti lepše i lakše uz podršku najboljih navijača na svetu – zaključio je Dragović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading