MILIČIĆ U TRANSU, TU JE TEODOSIĆ I ZABORAVLJENI KOŠARKAŠ FMP-A! Jedna od najpoznatijih fotografija sa "Marakane" nastala je baš protiv Rendžersa! (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u osmini finala Lige Evrope protiv Rendžersa iz Glazgova. Crveno-beli će već 10. marta izaći na megdan dobro poznatom rivalu.

POLICAJCI IZ GLAZGOVA, DŽERARDOV AMANET I SEĆANJE NA "ONAJ" ZICER! Rendžers stiže na "Marakanu", a ovo je sve što bi trebalo da znate o Škotima!

ZVEZDA IDE PO OSVETU! Crveno-beli u osmini finala Lige Evrope protiv Rendžersa!

Oni nešto stariji pamte dveomeč iz 1990. godine, a oni mlađi sećaju se utakmice odigrane u leto 2007. godine. Zvezda je tada bila na korak do plasmana u Ligu šampiona.

Doživeli su crveno-beli poraz u Glazgovu 1:0, a onda pred krcatom "Marakanom" dočekali Škote. Ipak, posle tvrde utakmice razultat je bio 0:0, pa je Rendžers bio taj koji je prošao dalje.

MILIČIĆ U TRANSU, TU JE TEODOSIĆ I ZABORAVLJENI KOŠARKAŠ FMP-A! Jedna od najpoznatijih fotografija sa

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Baš na tom meču nastala je jedna od najpoznatijih navijačkih fotografija sa severne tribine. Na njoj su se našla petorica košarkaša iz čuvene generacije FMP-a koja nikada nije krila navijačko opredeljenje.

Miloš Teodosić, Miloš Gurović, Mile Ilić, Nemanja Aleksandrov i, naravno, Darko Miličić. 

Od pomenute petorice Aleksandrov, Gurović i Ilić nosili su crveno-beli dres, dok Teodosić i Miličić tako nešto nisu dočekali, ali nikada nisu krili da su veliki "zvezdaši", što se po fotografiji može i zaključiti.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading