SASTAV CRVENO-BELIH ZA DERBI! Dejan Stanković spremio veliko iznenađenje!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u nedelju od 18 časova igraju 166. "večiti derbi". Sigurno najbitniji meč do sada u sezoni za oba tima mogao bi u mnogome da odredi ko će podići pehar na kraju sezone.

SADA JE SVE JASNO! Ovo je OSAM potencijalih rivala Zvezde u Ligi Evrope, a evo i kada je žreb za osminu finala!

Crveno-beli u meč ulaze odmorniji, a trener Dejan Stanković već zna 11 igrača koje će izvesti na teren. Jasno je da nema mesta riziku i da šampion mora da pobedi ukoliko želi da smanji zaostatak od pet bodova.

Međutim, ono što bi moglo da predstavlja veliko iznenađenje jeste da bi mladi Nemanja Motika mogao da odigra jako bitnu ulogu protiv Partizana. Teško je očekivati ga od prvog minuta, ali svakako da sjajna partija protiv BASK-a nije prošla nezapaženo.

SASTAV CRVENO-BELIH ZA DERBI! Dejan Stanković spremio veliko iznenađenje!

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Pored toga, iako mnogi očekuju da će Stanković izaći sa dva napadača, to baš i nije tako realno. Očekivano je da Ohi dobije prednost u odnosu na Milana Pavkova, koji bi mogao da uđe sa klupe i promeni tok utakmice.

Dakle, startnih 11 Zvezde trebalo bi da izgleda ovako:

Milan Borjan - Kristijano Pičini, Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović, Milan Rodić - Seku Sanogo, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, El fardu Ben - Ohi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading