NOVI OKRŠAJ U EVROLIGI Crveno-beli putuju na megdan Panatinaikosu!
KK Crvena zvezda

 

Crveno-beli nisu imali mnogo vremena za odmor posle Kupa Radivoja Koraća, koji su osvojili.

Sada ih očekuju dve utakmice za četiri dana u Evroligi, a prva je protiv Panatinaikosa u Atini u petak od 20 sati.

-Očekuje nas malo naporniji raspored i uspeli smo ovih nekoliko dana da se odmorimo i pripremimo za utakmice koje nam dolaze. Prva od tih utakmica je Panatinaikos u Atini. Očekuje nas još jedan trening pred put na kome treba što bolje da se spremimo za utakmicu - rekao je Dobrić i osvrnuo se na prvi meč u sezoni, kada je Zvezda ubedljivo slavila.

-To ne mora ništa da znači, ta utakmica je igrana u prvom delu sezone. Oni su promenili roster, promenili su i formu. Ne verujem da će biti ista utakmica, pogotovo što igraju pred svojim navijačima, tako da moramo dati sve od sebe svih 40 minuta, ako želimo da pobedimo. Sve ekipe u Evroligi su kvalitetne, moramo se boriti celu utakmicu. Stvarno igraju dobro u tranziciji, koju moramo da im zatvorimo i onesposobimo im to oružje. Moramo ih ubaciti u naš ritam, u našu odbranu, u naš sistem i da iz toga tražimo prednosti i gradimo rezultat od prvog minuta.

NOVI OKRŠAJ U EVROLIGI Crveno-beli putuju na megdan Panatinaikosu!

EPA

 

 

VELIKA ŠTETA Jović neće igrati protiv Crvene zvezde!

Svoja očekivanja pred utakmicu u Atini izneo je izneo i Ognjen Kuzmić.

-Imali smo nekoliko dana da se pripremimo za Panatinaikos, ali to je ujedno priprema i za Fenerbahče, jer čim se vratimo iz Atine očekuje nas i taj zaostali meč u Evroligi. Svakako će za nas biti plus to što ćemo u narednom periodu više igrati kod kuće, i to bi moglo da nam bude od pomoći da preguramo težak period. Mislim da treba da odigramo dobru odbranu, po kojoj smo prepoznatljivi. Ona će biti ključ u Atini. Ukoliko uspemo da zaustavimo Nedovića, obavićemo skoro pola posla - rekao je Kuzmić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading