ZVEZDA POSLALA SPISAK UEFA! Stanković napravio velike promene, na listi 6 novih igrača, četvorica otpisana!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Fudbalski klub Crvena zvezda još uvek zvanično nije završio prelazni rok, ali što se tiče Lige Evrope, tu su stvari konačne i više nema prostora za dodatne promene.

BIO JE MILJENIK "DELIJA", OBOŽAVA KAFANU, GLUMIO U SPOTU POZNATE PEVAČICE! Gde je nestao bivši kapiten Zvezde koga su voleli čak i "partizanovci"? (FOTO)

Crveno-beli imali su priliku da naprave promene, dodaju tri nova igrača, ali i da ukoliko to žele "skrate" spisak igrača za nokaut fazu drugog po jačini takmičenja u Evropi.

Dejan Stanković doneo je konačnu odluku pa je sa spiska obrisao četvoricu igrača, a na njega dopisao šest novi imena. Iznenađenja nije bilo mnogo. Nemanja Motika, Kristijano Pičini i Ohi Omoidžuanfo predstavljaju najveća pojačanja ove zime i oni su na listi, kao i trojica mladih (Đurić, Radulović i Stanković).

ZVEZDA POSLALA SPISAK UEFA! Stanković napravio velike promene, na listi 6 novih igrača, četvorica otpisana!

FK Crvena zvezda

 

Sa druge strane, jasno je bilo da će fudbaleri koji su otišli ove zime biti i precrtani, a to su Marko Lazetić, Njegoš Petrović, Miloš Degenek i možda i malo iznenađenje jeste što Loika Dionija više nema u planovima Zvezde.

Dakle, prostora za pojačanja ima do 11. februara, ali će ti igrači biti na raspolaganju samo u Superligi Srbije, dok je za Evropu rok završen. Ostaje samo da se vidi protiv koga će crveno-beli igrati u osmini finala.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading