ZVEZDINA FABRIKA TALENATA Crveno-belih 12 bonusa i budućnost srpskog fudbala na "Marakani"
FK Crvena zvezda

 

Fudbalski klub Crvena zvezda već uveliko se priprema u Turskoj za nastavak sezone. Veliki broj obaveza čeka crveno-bele tokom proleća, kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni.

ZVEZDA PREDSTAVILA NAJVEĆE POJAČANJE! Jedan od najboljih golgetera u Evropi obukao crveno-beli dres!

Osmina finala Lige Evrope, pet boda zaostatka u odnosu na Partizan, pohod ka odbrani duple krune... Crveno-beli imaju za šta da se bore naredna četiri meseca.

Međutim, nešto drugo privuklo je veliku pažnju. Dejan Stanković odlučio je da šansu na pripremama ukaže mladim snagama, momcima koji već jesu ili će u skorijoj budućnosti biti udarne igre tima sa "Marakane".

ZVEZDINA FABRIKA TALENATA Crveno-belih 12 bonusa i budućnost srpskog fudbala na

FK Crvena zvezda

 

Veliki broj golobradih omladinaca krenuo je na put koji će im mnogo značiti u nastavku karijere. Skupljanje potrebnog iskustva, rad sa dosta iskusnijim igračima i sve ono što seniorski fudbal nosi sa sobom iskusiće po prvi put braća Jovan i Nikola Mituljikić, Stefan Marinković, Andrej Đurić, Ibrahim Mustafa... pored njih tu su i sada već prvotimci Zvezde Marko Lazetić, Strahinja Eraković, Petar Stanić i Miloš Gordić.

Kada se sve sabere crveno-beli bi mogli da naprave ceo jedan tim od 11 igrača samo od svojih mladih fudbalera.

 

FK Crvena zvezda

 

Gordić (Marinković) - Stanković, Đurić, Eraković, Radulović - Ibrahim, Stanić, Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić, Lučić - Lazetić.

Dakle, šampion Srbije u svojim redovima ima čak 12 bonus igrača. Svi ovi momci biće u skorije vreme glavne uzdanice ekipe Dejana Stankovića, ali i fudbaleri od kojih Srbija može mnogo da očekuje. Nema dileme ko bi bio kapiten "Crvene zvezde junior", jer bi traku oko ruke poneo momak sa najviše iskustva u seniorskom fudbalu i pravi lider na terenu Strahinja Eraković.

ZVEZDINA FABRIKA TALENATA Crveno-belih 12 bonusa i budućnost srpskog fudbala na

FK Crvena zvezda

 

Veliki deo Zvezdinih klinaca je već standardan u mlađim selekcijama reprezentacije, a nema sumnje da su upravo oni i budućnost "orlova".

Šta mislite koje bi mesto u Superligi Srbije mogao da osvoji tim sačinjen od pomenutih igrača i da li biste voleli da vidite Zvezdu u ovakvom izdanju?  Eraković.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading