NA ČELU SAVEZA JE PARTIZANOV ČOVEK! Zvezdan Terzić poručio svojim igračima:  Upozoravam vas,  čekaju nas teška četiri i po meseca
FK Crvena zvezda

- Po prvi put posle ko zna koliko okupljanja imamo minus pet u odnosu na Partizan. Imamo pakao ispred nas, u velikoj meri smo mi krivci jer imamo nikad bolji tim, nikad boljeg trenera, a nalazimo se na minus pet. Nemamo tako laganu situaciju kao ranije, da imamo 10 ili 15 bodova više. Nemamo slobodnog dana do 26. maja, nemamo prava na grešku, moramo da budemo fokusirani, pravi, ispravni. Morate da budete spremni na sva odricanja, ozbiljni ste muškarci, svesni dresa koji nosite. Jedina obaveza nam je šampionska titula - rekao je Terzić igračima.

ZVEZDU NIKO NE MOŽE DA PRITISKA! Terzić progovorio o Borjanu - oštro je!

Dodao je da neće biti lako.

- Biće mnogo teško, videli ste izjavu predsednika Partizana, gde sad on hvali suđenje, potpuno se poklopila izjava sa selektorom reprezentacije Srbije, koji se dosta pita više nego što treba da se pita selektor unutar Saveza. Na čelu Saveza je Partizanov čovek, upozoravam vas čekaju nas teška četiri i po meseca. Moramo da budemo jači nego ikad i da pokažemo da zaslužujemo šampionsku titulu. Sad je odjednom sve regularno, sad je odjednom njima sve potaman, jer je Partizan prvi. Nikad nisam bio toliko pun samopouzdanja kao danas, jer nikada nisam bio zadovoljniji kvalitetom koji Crena zvezda ima. Ubeđen sam da ćemo biti šampioni - kaže Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (2)

Loading
Milan

12.01.2022 18:48

Nemamo tako laganu situaciju kao ranije, da imamo 10 ili 15 bodova više. Па Терза, ВАР је почео да ради.

Smederevac

12.01.2022 22:31

Zal za Kokezom --kako je on sve lepo pakovao i 15 bodova razlike pa laganica !