STANKOVIĆ PROGOVORIO O BORJANU Ono što je rekao, iznenadilo je mnoge "delije"
FK Crvena zvezda

Nemam nikakav problem sa Milanom Borjanom, prošlost mora da ostane iza nas. Zvezda je iznad mene, iznad svega. Problem nemam, verujem da će ga imati ni Borjan. Moramo da mislimo samo na klub i tu bih stavio tačku, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

On je na konferenciji za medije uoči starta priprema za drugi deo sezone istakao da Borjan, kao ni Aksel Bakajoko i Vladimir Lučić zbog pozitivnog testa na korona virus neće putovati na pripreme u Turskoj.

"Imamo momke iz Grafičara i momke koji su se vratili sa pozajmica. Imaćemo 24 igrača i cetiri golmana tokom rada u Turskoj", rekao je Stanković.

PUKLA BOMBA NA "MARAKANI"! Crvena zvezda dovela veliko pojačanje iz Valensije!


Stanković se osvrnuo i na odlazak Miloša Degeneka i Alekse Vukanovića.

"Obojica su ostavili trag u Zvezdi. Od srca im želim sve najbolje, da ih izbegnu povrede i da pokažu u novim klubovima da su sa razlogom nosili dres i osvajali trofeje u velikom klubu kakav je Crvena zvezda", istakao je Stanković.

UBEĐEN SAM DA ĆE NOVAK IGRATI I OSVOJITI TROFEJ! Dejan Stanković poslao brutalnu poruku!

Zvezdin trener dodao je i da još nije predao spisak pojačanja i da će o tome odlučiti direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela.

"Transferi su živa tema, to je pitanje za direktore, znaće se u narednih sedam do 10 dana, videćemo da li je relano ili ne da se naše želje realizuju", poručio je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading