ŽAO MI JE ! Radonjić objasnio šta prelomilo meč!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda je posle produžetka poražen od Zenita 76:80. Zvezda je imala +9 u poslednjoj četvrtini, ali ipak nije uspela da sačuva prednost.

- Imali smo dobru priliku da pobedimo pre poslednjih pet minuta, ali promašili smo poslednje šuteve. Ne samo na kraju, već i pre toga nismo najbolje odigrali u nekim situacijama, kada smo mogli mirnije da privedemo utakmicu kraju. Mora da se kaže da smo igrali protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi. Oni imaju ozbiljan kvalitet i nisu slučajno tu gde jesu. Drugih 20 minuta je odbrana bila mnogo bolja, ali to su detalji koji na kraju presudili, jer su oni to bolje radili od nas i na kraju su pobedili. U produžetku su bili bolji u napadu od nas, žao mi je što nismo bili kompletni - kaže Radonjić.

Progovorio je o Voltersu koji je bio najraspoloženiji na terenu.

- Danas je bio dobar napadački, bio je raspoložen jako. Naravno, i oni su radili nešto, ima i tu uticaja, ali moglo je pametnije da se uradi, da se ode na prodor, da se proba da se izbori faul - 

Radonjić je nahvalio navijače, ali i  igrače Zenita i trenera Ćavija Paskvala.

- Imali smo fenomenalnu podršku, zato ostaje i veći žal što nismo dobili meč. Mislim da ima još dosta da se igra. Naravno da ćemo se truditi da već u narednim utakmicama pokažemo da iz ovoga možemo da izađemo jači, uz nadu da možemo da budemo kompletni. Uz činjenicu da je Maik Cirbes imao problema pre meča, jer je bio pod temperaturom, ali je pokazao karakter i tražio da igra, ali nije bio najspremniji. Generalno smo odigrali dobar meč - rekao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading