NORMALNO JE DA DOĐE DO ČARKI! Oglasio se Terzić, otvoreno progovorio o Stankoviću i Borjanu!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

On se osvrnuo na aktuelnu situaciju

- Dejan Stanković je trener Crvene zvezde sa čvrstim ugovorom i punom podrškom kompletnog rukovodstva našeg kluba. Sa Stankovićem kao šefom stručnog štaba napravili smo ove jeseni istorijske rezultate, najbolje u poslednjih 30 godina i ponosni smo i na njega i na nase igrače. Fudbal je sport ogromnih emocija i normalno je da pod velikim pritiskom i željom za uspehom dođe i do određenih čarki i nesporazuma među akterima i to se dešava u svim klubovima sveta - rekao je Terzić.

TOTALNI PREOKRET! "Delije" mogu da odahnu, Borjan se predomislio!

Nastavio je u istom ritmu.

- Normalno je da do toga dođe i u našem klubu i to se desilo prošlog ponedeljka u našoj svlačionici posle utakmice, ali mi to doživljavamo na pozitivan zvezdaški način, kao reakciju na dva izgubljena boda što niko nije očekivao. I taj događaj je pokazatelj velike želje da Zvezda pobedi svaku utakmicu i da gubitak bodova nikoga u klubu ne ostavlja ravnodušnim. Mi smo Crvena zvezda i naravno da nam teško pada svaki pa i najmanji neuspeh. Crvena zvezda je veća od svakog pojedinca, interes kluba je iznad bilo čijeg ličnog interesa i time ćemo se voditi kod donošenja svake odluke. Mi ćemo i iz ove situacije, kao mnogo puta ranije, izaći još jači, sa samo jednim ciljem - da Crvena zvezda bude najbolja.

Za kraj imao je jasnu poruku.

- Našem treneru Dejanu Stankoviću, kapitenu Borjanu i svim ostalim igračima i trenerima želimo da se dobro odmore posle uspešne godine, da provedu novogodišnje i božićne praznike sa svojim najmilijima i da spremni i jedinstveni krenemo u pripreme za osvajanje pete uzastopne šampionske titule - zaključio je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading