MALI KALEMEGDAN ZAVIJEN U CRNO! Crvena zvezda se oprostila od Stevana Jelovca!
kkcrvenazvezda.rs

 

Stevan Jelovac je 14. novembra doživeo moždani udar u Atini od koga se na veliku žalost svih, i pored velike borbe nije oporavio.

TRAGEDIJA U SRPSKOJ KOŠARCI! Preminuo Stevan Jelovac!

KO JE BIO STEVAN JELOVAC? Za reprezentaciju je debitovao u 28. godini, igrao je za Crvenu zvezdu, a u Rusiji će ga večno pamtiti zbog nestvarnog rekorda!

Stevan Jelovac je tokom karijere koju je započeo još 2008. godine u dresu Mege, nastupao 2010. godine za ekipu Crvene zvezde, a tokom bogate karijere igrao je za 12 klubova iz Srbije, Turske, Italije, Litvanije, Rusije, Japana i Grčke.

Pamtiće se njegove sezone u Lijetuvos Ritasu gde je igrao i Evroligu, i Nižnjem Novgorodu gde oborio i rekord VTB lige sa 49 poena i 15 skokova u utakmici sa Kalevom.

- KK Crvena zvezda mts, predsednik, menadžment kluba, treneri, stručni štab, igrački pogon, zaposleni u klubu, kao i sve mlađe selekcije crveno belih i KKŽ Crvena zvezda, ovom prilikom izjavljuju izraze najiskrenijeg i najdubljeg saučešća porodici Stevana Jelovca.

Neka mu je večna slava i hvala - piše u poruci sa Malog Kalemegdana.

Nastupao je i za ekipe Antalije, Kazerte, Saragose, Bamberga, Gazijantepa, Japanskog tima FSan Neo Feniks i atinskog AEK/a.

Kao reprezentativac Srbije bio je član ekipe u kvalifikacijama za Mundobasket 2019.godine.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading