JOŠ JEDAN FUDBALER NAPUŠTA "MARAKANU" Arapi došli po napadača Zvezde!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Voždovac sa 1:0, a već u nedelju od 13.30 očekuje ih duel protiv Napretka u Kruševcu. Crveno-beli će nakon obaveza u Superligi krenuti put Portugala i meča sezone protiv Brage.

Januar i zimski prelazni rok su iza ćoška, pa tako i veliki broj klubova sprema ponude za igrače crveno-belih. Zvezda ima dobru polusezonu iza sebe, kao i nekolicina njenih igrača, a to nije promaklo bogatima.

JOŠ JEDAN FUDBALER NAPUŠTA

FK Crvena zvezda

 

Kako piše "Kurir", dva kluba iz Azije, Al Nasera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i Al Fatiha iz Saudijske Arabije poslali su svoje skaute na meč protiv Ludogoreca, a onda su ostali do utakmice protiv Mladosti iz Lučana.

CEO TIM ZVEZDE GA TRAŽIO PO KAFANAMA U KRUŠEVCU, STAVIO RONALDA "U DŽEP" Gde je nastao najpoznatiji pijanac srpskog fudbala i čovek koji je ojadio crveno-bele za skoro 1.000.000 evra?

PRVI ODLAZAK SA "MARAKANE" Standardni prvotimac napušta Zvezdu?

Razlog je bio Mohamed El Fardu Ben koji je upisao 150. meč u crveno-belom dresu, postao najbolji strani strelac u istoriji našeg fudbala, a sada bi mogao i da napusti "Marakanu".

Ben ima ugovor sa crveno-belima do leta 2023. godine, a nedavno je rekao da ne bi imao ništa protiv da završi karijeru u Zvezdi. Kako mu je sada već 32 godine, pitanje je da li momak sa srpskim pasošem želi da ide iz Beograda.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading