ZVEZDIN JUNAK IMA REČ! Ivanić nakon pobede: Deca izvlače najbolje iz nas, idemo na pobedu u Portugal!
FK Crvena zvezda

 

Crveno-beli su njegovim golom pobedili Ludogorec na domaćem terenu pred 20.000 mališana u petom kolau grupne faze Lige Evrope.

VREME JE ZA BUĐENJE NA "MARAKANI" Navijači Zvezde objavili važno saopštenje!

- Predivno veče je iza nas, veoma je bitno što smo već sad obezbedili takmičenje u Evropi na proleće, ali nećemo se ovde zaustaviti. Želimo da to bude Liga Evrope i učinićemo sve u poslednjem kolu protiv Brage da tako i bude. Imali smo zaista dosta problema kako sa povredama, tako i sa kartonima zbog kojih neki momci nisu mogli da budu u timu, ali i pored svega toga smo uspeli da ostvarimo ono što smo zamislili. Mister je zadao zahteve, mi smo ih ispunili, a rezultat je sam došao - rekao je Ivanić za klupski sajt.

Osvrnuo se Ivanić i na podršku mališana sa tribina.

ZVEZDIN JUNAK IMA REČ! Ivanić nakon pobede: Deca izvlače najbolje iz nas, idemo na pobedu u Portugal!

FK Crvena zvezda

 


- Crvena zvezda je emocija, a deca su ta koja najiskrenije iskazuju osećanja. Bili su fenomenalni sinoć, čuli smo ih tokom cele utakmice, nisu posustajali. Kada nam oni daju takvu podršku, nemamo pravo ni da razmišljamo o umoru i ostalim problemima, njihova energija nam daje snagu da pružimo maksimum i još jednom su uspeli da izvuku ono najbolje iz nas. Pokazali su i protiv Kairata, kao i sad kako se navija za za voljeni klub, hvala im na neverovatnoj podršci, a mi ćemo se potruditi da ih i u narednim utakmicama obradujemo, ali i u nekom budućem periodu ponovo ugostimo.

Izabranici Dejana Stankovića poslednji mečgrupne faze Lige Evrope igraju protiv Brage na gostujućem terenu 9. decembra od 21 sat.

- Poznato je kako Crvena zvezda funkcioniše. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo, tako će biti i u Portugalu - zaključio je Ivanić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading