KATAI HET-TRIKOM ZAPRETIO LUDOGORECU! Zvezda se naljutila, pa razbila Mladost, pukla petarda u Lučanima! (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Možda do sada Mladost nije znala za lekciju "ne ljuti šampiona", ali sada sigurno jesu. Fudbaleri Crvene zvezde na sjajan način najavili su utakmicu protiv Ludogoreca u petom kolu grupne faze Lige Evrope (četvrtak, 18.45). 

Jesu uz dosta muke savladali Inđiju pre nekoliko dana u Kupu Srbije, jesu i krenuli prilično slabo u prvih 20 minuta utakmice u Lučanima, ali... Domaćin je krenuo ofanzivno od starta, uspeo da naniže nekoliko sjajnih prilika, a kao nagrada stigao je pogodak najboljeg strelca u istoriji srpskog fudbala Milana Bojovića u osmom minutu. Moglo je ubrzo nakon toga da bude i 2:0, ali je sreća tada bila na strani Zvezde.

KATAI HET-TRIKOM ZAPRETIO LUDOGORECU! Zvezda se naljutila, pa razbila Mladost, pukla petarda u Lučanima! (VIDEO)

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Kao da su se tada naljutili crveno-beli i krenuli kao osice da kidišu na gol tima iz Lučana. Pretili su Njegoš Petrović, Milan Pavkov, Mirko Ivanić, ali je ključ do mreže golmana Kostića pronašao kapiten Aleksandar Katai koji je u 30. minutu krunisao odlično dodavanje Milana Gajića (koji je zamenio poveđenog Marka Gobeljića). 

HIT SCENA IZ LUČANA! Dejan Stanković dobio novog pomoćnika, već je počeo da "naređuje" fudbalerima Zvezde! (FOTO)

Nedugo nakon toga moglo je da bude 2:1 za goste, ali je stativa stala na put Milanu Pavkovu. Iz prvog dela igre vredi još pomenuti promenu koju je napravio Dejan Stanković u 21. minutu kada je izvadio iz igre Rišaira Živkovića, da li zbog povrede ili je strateg crveno-belih bio nezadovoljan igrom nekadašnjeg fudbalera Ajaksa... Takođe, pred sam odlazak na odmor mogli smo da vidimo po gol na obe strane. Prvo je Jovanović pogrešio i umesto da šutira pokušao da doda Bojoviću, pa je propala odlična šansa, dok je na drugoj strani terena Rodić promašio zicer sa nekih pet metara.

KATAI HET-TRIKOM ZAPRETIO LUDOGORECU! Zvezda se naljutila, pa razbila Mladost, pukla petarda u Lučanima! (VIDEO)

FK Crvena zvezda

 

Drugi deo igre u potpunosti je pripao gostima, mada je malo ko očekivao da će baš na ovakav način Zvezda da demolira goste. Samo 12 minuta trebalo je šampionu Srbije da postigne čak četiri gola. Prvo Katai u 53. onda Kanga u 59. pa Mirko Ivanić u 61. i da zaokruži petardu, ali i svoj het-trik Katai je pogodio u 65. minutu i postavio konačan rezultat.

OFANZIVAC NAPUŠTA "MARAKANU" Zvezda započinje čistku!

Zvezda je tako na pravi način najavila ono što je čeka u četvrtak na "Marakani" kada im u goste u meču sezone stiže bugarski Ludogorec. Mladost, takođe, nema mnogo vremena za odmor jer je takođe u četvrtak očekuje meč protiv Vojvodine.

Golove možete pogledati u nastavku teksta.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

MLADOST - CRVENA ZVEZDA 1:5 (1:1)

Bojović u 9. minutu za Mladost - Katai u 30. i 54. minutu minutu, Kanga u 59. minutu, Ivanić u 61. minutu za Zvezdu

Stadion: Mladosti (Lučani), Sudija: Nenad Minaković 

MLADOST: Kostić - B. Milošević, I. Milošević, Mićević, Cvetković - Marković (od 46. Obradović), Tumbasević - Jovanović, Gordić, Danoski - Bojović

CRVENA ZVEZDA: Popović – Gobeljić (od 17. Gajić), Eraković, Dragović, Rodić – Petrović , Kanga, Ivanić (od 71. Stanić) – Živković (od 22. Ben), Katai (od 71. Krstičić), Pavkov (od 71. Lazetić).

KRAJ!

90. minut - Još dva minuta nadoknade.

82. minut - Stanić je odlično centrirao, a Lazetić ostao kratak. Bio je blizu mladi napadač drugog gola ove sezone.

71. minut - Tri promene u redovima Zvezde. Lazetić menja Pavkova, Krstičić na terenu umesto Kataija, a mladi Petar Stanić dobija šansu umesto Ivanića.

65. minut - GOOOOOOL! Kakva ludnica u Lučanima! Zvezda postiže peti, a Katai svoj treći gol na meču! Het-trik kapitena crveno-belih!

61. minut - GOOOOOOL! Blickrig Zvezde! Ben je uspeo da provuče loptu do Ivanića koji uz malo sreće postiže četvrti pogodak za goste! Deluje da je sada ovde sve rešeno!

59. minut - GOOOOOL! Kangaaaa! Prva dva puta je promašio, ali iz trećeg pogađa! Vezista Zvezde nije dao šansu golmanu Kostiću da obrani projektil sa 20 metara!

54. minut - GOOOOL! Preokret u Lučanima! Nakon centaršuta Bena, ponovo Katai u centru pažnje! Najviši u skoku bio je kapiten crveno-belih i glavom matirao domaće!

51. minut - Danoski je bio u prilici, prvoj ozbiljnijoj u drugom delu igre, ali je uspeo da ga izblokira Eraković.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Promena u redovima Mladosti, prva na meču. Umesto Markovića na terenu je Obradović.

POLUVREME!

45+2.minut - Sada zicer za Rodića na drugoj strani! Ostao je sam levi bek Zvezde, probao glavom da matira domaćina, ali lopta ide tik pored stative.

45. minut - Kakva sada šansa za Mladost! Jovanović je probio i umesto da sam završi pokušao je da proigra Bojovića. U poslednjem trenutku čist gol spašava Gajić!

45. minut - Oprobao je udarac Gelor Kanga sa nekih 25 metara, ali lopta odlazi daleko preko gola koji brani Kostić. Još dva minuta nadoknade u prvom poluvremenu.

37. minut - Stativa! Odličan centaršut Gajića koji je pronašao Pavkova, a napadač crveno-belih probao glavom. Već je bio savladan Kostić, ali lopta pogađa desnu stativu!

32. minut - Umalo 2:1 za domaćina. Zoran Danoski je uspeo da dođe do lopte nakon centaršuta Tumbasevića, ali je na vreme Popović zauzeo poziciju i zaustavio udarac domaćih.

30. minut - GOOOOL! Katai! Nije uspeo iz prvog, ali iz drugog jeste! Kapiten crveno-belih donosi zasluženo izjednačenje gostima.

22. minut - Nije jasno da li je u pitanju povreda ili nešto drugo, ali Živković ide van terena, a Ben ulazi u igru.

21. minut - Bila je ovo odlična prilika za Njegoša Petrovića! Odlično ga je poslužio Milan Pavkov, ali vezista crveno-belih promašuje u situaciji 1 na 1 sa golmanom Kostićem.

17. minut - Marko Gobeljić se povredio i ne može da nastavi utakmicu. Primoran Stanković da menja i na teren uvodi Milana Gajića.

15. minut - Prva prava prilika za Zvezdu, Katai je umalo doneo izjednačenje. Uspeo je da se oslobodi čuvara i šutira, ali sjajno brani Kostić.

11. minut - Umalo 2:0! Gordić je šutirao nakon utrčavanja, ali je njegov udarac prošao pored leve stative. Loš početak za šampiona u Lučanima.

9. minut - GOOOOOL! Vodi Mladost! Bojović se najbolje snašao nakon kornera i matirao Popovića!

13.32 - Utakmica je upravo počela!

13.16 - Mladost i Crvena zvezda imaju dugu istoriju okršaja. Kada pogledamo poslednjih 10 susreta, crveno-beli imaju čak devet pobeda uz jedan remi. Na ukupno 26 utakmica, ekipa iz Lučana za sada ne zna za pobede protiv crveno-belih.

13.10 - Što se tiče rezervista, Stanković na raspolaganju ima 10 igrača, gotovo identičnih kao pre nekoliko dana u Inđiji:

Gordić, Gajić, Degenek, Pankov, Krstičić, Stanić, Lazetić, Ben, Srnić, Vukanović.

13.07 - Dejan Stanković je odlučio da i na ovom meču šansu ukaže Rišairu Živkoviću, dok je posle reprezentativne pauze ponovo tu i Gelor Kanga. Na golu još uvek nema Milana Borjana, pa će Popović ponovo stajati među stativama.

Popović – Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić – Petrović, Kanga, Ivanić – Živković, Katai, Pavkov.

Kod domaćina gotovo da nema iznenađenja pa će Mladost krenuti u napad sa proverenim snagama.

Kostić - B. Milošević, I. Milošević, Mićević, Cvetković - Marković, Tumbasević - Jovanović, Gordić, Danoski - Bojović.

13.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 17. kola Superlige Srbije između Mladosti i Crvene zvezde. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Lučana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading