ZVEZDA KROZ IGLENE UŠI DO OSMINE FINALA! Inđija muški "poginula", Živković prvencem započeo odbranu trona! (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nije bilo lako, ali ono po šta su crveno-beli došli u vojvođansku ravnicu, to su i dobili, a to je prolaz u osminu finala najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji. Iako od ove sezone prvoligaš, Inđija se muški borila protiv šampiona i pokazala da zaslužuje mesto u elitnom društvu.

OFANZIVAC NAPUŠTA "MARAKANU" Zvezda započinje čistku!

SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Malo se ko nadao ovome!

Lider drugog po jačini takmičenja u našoj zemlji pokazao je zube gostima iz Beograda, ali je golman Zoran Popović sprečio senzaciju. Već u drugom minutu tresla se stativa Zvezde nakon pokušaja Kukolja, koji je pravio mnogo problema crveno-belima.

Dosta je na samopouzdanju domaćina doprineo i golman Vukašinović koji je već u petom minutu ispravio glupost odbrane i odbranio penal Aleksandru Kataiju. Kukolj je mogao u nekoliko navrata da postane heroj, ali se pomenuti Popović istakao odličnim odbranama.

Nekoliko grešaka u odabiru pravog rešenja u ofanzivi koštali su su lidera Prve lige Srbije. U situacijama 2 na 1 ili 3 na 2, birali su domaći loše poteze koji se nisu završili ni udarcem na gol. Sigurno da će Dejan Stanković imati šta da zameri svojim pulenima, jer neka ozbiljnija ekipa sigurno da će umeti da iskoriste takve propuste. Ne treba mnogo govoriti o utakmici sezone protiv Ludogoreca koja se igra za sedam dana.

 

 

Jedini gol na meču, ispostaviće se, postigao je Rišairo Živković u 24. minutu nakon odlično izvedene akcije iz prekida. Centrirao je Katai, Pankov spustio loptu do napadača crveno-belih, a ovaj upisao prvenac u crveno-belom dresu. 

Kakav, bre, eventualni plasman? IDEMO U KATAR! (VIDEO)

KO SVE ČEKA SRBIJU U KATARU? Evo kada je žreb za Svetsko prvenstvo i koje su selekcije overile plasman!

Drugo poluvreme nije obilovalo velikim brojem šansi, čini se da su i jedni i drugi ostali bez goriva. Zvezda je lagano privela posao kraju i overila mesto među 16 najboljih. Dodajmo i to da je žreb za osminu finala već u petak, a naredni meč crveno-beli igraju u nedelju od 13.30 u Lučanima protiv Mladosti. Inđija će, sa druge strane, u ponedeljak od 13 časova dočekati Javor u derbiju Prve lige Srbije.

 

INĐIJA - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:1)

Živković u 24. minutu za Zvezdu

Stadion: Toyo tires arena (Inđija), Sudija: Marko Ivković

INĐIJA: Vukašinović - Ignjatović (od 58. Stojanović), N. Đurić, Đokić, Nedeljković (od 46. Rađen) - Riznić, Plavšić - Vukajlović, Kukolj, Jovanović (od 46. Vukčević) - Žakula (od 46. Desančić).

CRVENA ZVEZDA: Popović - Gobeljić, Pankov, Dragović (od 56. Degenek), Rodić - Petrović, Krstičić - Živković (od 65. Ben), Ivanić, Katai (od 65. Srnić) - Pavkov.

KRAJ! Zvezda prolazi u osminu finala Kupa Srbije!

90+1. - Beeeeen! Bilo je blizu. Dobro se oslobodio napadač Zvezde, ali šutirao pored gola.

90. minut - Još tri minuta nadoknade u Inđiji.

81. minut - Desančić pokušava sa nekih 20 metara, ali lopta ide preko gola.

75. minut - Ostao je sam na nekih sedam, osam metara od gola Vukanović, ali je njegov udarac glavom otišao pravo u ruke Vukašinoviću. Mogao je posle svega 120 sekundi da se upiše u strelce napadač gostiju.

73. minut - Poslednje dve promene pravi Dejan Stanković. Vukanović menja Pavkova, a Gajić umesto Rodića.

72. minut - Kukolj u prilici, ali lopta ide daleko preko gola.

70. minut - Dosta zanimljivije je bilo u prvom poluvremenu. Zvezda za sada uspešno čuva prednost i kontroliše posed, domaći čekaju grešku na sredini terena za eventualnu kontru.

65. minut - Dve promene kod gostiju. Strelac jedinog gola Živković ide van igre i prepušta mesto El fardu Benu, a Kataija menja Slavoljub Srnić.

63. minut - Odličan pokušaj Vukčevića sa nekih 25 metara i ponovo sjajno brani Popović. Daleko od toga da se domaćin obrukao na današnjem meču.

ZVEZDA KROZ IGLENE UŠI DO OSMINE FINALA! Inđija muški

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

58. minut - Promena kod Inđije, četvrta. Ignjatović ide van terena, a u igri je Stojanović.

56. minut  - Promena u defanzivi Zvezde. Van terena ide Dragović, a umesto njega na terenu je Miloš Degenek.

53. minut - Prete sada i crveno-beli preko strelca jedinog gola Živkovića. Uspeo je da pronađe prostor nekadašnji đak Ajaksove škole fudbala, ali brani Vukašinović.

52. minut - Prvi pokušaj Inđije u nastavku meča. Probao je Ignjatović, ali je prebacio ceo gol.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Tri promene kod domaćina, na terenu su Aleksandar Desančić, Nikola Rađen i Dušan Vukčević. Izašli su Nikola Žakula, Nikola Nedeljković i Aleksa Jovanović.

POLUVREME!

ZVEZDA KROZ IGLENE UŠI DO OSMINE FINALA! Inđija muški

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

45. minut - Još dva minuta nadoknade u prvom poluvremenu.

34. minut - Sada je pokušao i Ivanić, ponovo glavom posle centaršuta, ali i njegov udarac odlazi levo od gola koji brani Vukašinović.

31. minut - Ponovo preti Živković, ali ovog puta njegov šut ide pored gola. Bilo je blizu.

29. minut - Utakmica je nastavljena nakon kratko predaha!

28. minut - Utakmica je prekinuta zbog skandiranja "delija" protiv Nenada Bjekovića koji bi uskoro trebalo da postane predsednik FSS.

24. minut - GOOOOOL! Prvenac Živkovića! Radovan Pankov je spustio loptu na glavu ofanzivcu crveno-belih kome nije bilo teško da matira Inđiju!

 

 

14. minut - Ponovo preti Kukolj i još jednom odlično brani golman gostiju. Nekoliko dobrih šansi na obe strane na početku utakmice.

11. minut - Sada se u šansi našao Kukolj, ali uspeva Popović nekako da interveniše. Inđija za sada deluje odlično.

9. minut - Preti sada posle kornera Milan Rodić, ali je njegov udarac glavom bio previše slab za golmana domaćih.

4. minut - Pročitao je Vukašinović nameru Kataija i odbranio svoj gol! Ništa od vođstva gostiju!

4. minut - Užasna reakcija odbrane Inđije i loš start u kaznenom prostoru i sudija Ivković pokazuje da je to penal!

2. minut - Stativa! Đokić se odlično snašao, oslobodio Radovana Pankova, ali je pogodio samo okvir gola. 

1. minut - Prilika za Zvezdu odmah na staru, šutirao je Aleksandar Katai, ali brani Vukašinović pokušaj kapitena gostiju.

13.00 - Utakmica je počela!

12.54 - Na klupi domaćina su: Čupić, Ljubanović, Trivić, Kovačević, Ševo, Stojanović, Desančić, Vukčević, Rađen, Srbijanac i Nedeljković.

Što se tiče Zvezde među rezervama crveno-belih su: Gordić, Gajić, Degenek, Stanić, Eraković, Lazetić, Ben, Srnić, Vukanović, Bakajoko.

12.40 - Dva kluba do sada su se sastajala sedam puta. Crveno-beli imaju šest trijumfa uz jedan remi, dok Inđija još uvek čeka pobedu nad Zvezdom.

12.33 - Dejan Stanković je za utakmicu sa Inđijom odabrao nešto drugačiji sastav nego inače. Šansu od starta dobili su rezervisti Zoran Popović, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić kao i Rišairo Živković.

Što se tiče Inđije, trener Nebojša Jandrić ne može da računa na povređenog Vladana Milosavljeva.

12.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču šesnaestine finala Kupa Srbije između Inđije i Crvene zvezde. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja sa severa naše zemlje.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading