MEČ KAKAV NAM JE BIO POTREBAN! Radonjić posle trijumfa otkrio šta je sa Lazićem, Ivanovićem i Vajtom!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Koašarkaši Crvene zvezde imaju paklen raspored, ali i pored toga upisali su ubedljiv trijumf protiv Mege (81:67) u šestom kolu ABA lige

Trener crveno-belih Dejan Radonjić bio je zadovoljan igrom njegovih igrača. 

- Posle napornog ritma u kojem smo za 27 dana odigrali 11 utakmica, najbitnije nam je bilo da dođemo do novih bodova. Dobro smo otvorili meč, brzo smo stigli do zadovoljavajuće razlike. U nastavku je bilo dobrih i loših stvari, bilo je i grešaka, ali i dobrih momenta. Održavali smo rezultat i kontrtolisali utakmicu u potpunost - rekao je Radonjić. 

Od početka sezone tim sa Malog Kalemegdana muku muči sa povredama brojnih igrača i još nijednom nisu bili kompletni. 

Branka Lazića nije bilo na ovom meču, dok se Nikola Ivanović makar vratio na tribine. 

- Branko Lazić nije bio sa nama od utakmice sa Milanom zbog smrtnog slučaja u porodici i on će sutra biti na treningu. Nikola sutra ima pregled koji će nam pokazati precizno ili preciznije šta će biti nakon toga. Tako da ga nema sigurno za utakmicu sa Panatinaikosom, a verovatno i meč nakon toga - otkrio je Radonjić. 

Objasnio je i situaciju Erona Vajta.

- Što se tiče Vajta on ima završni snimak 20. novembra, pa ćemo tada videti kada možemo da ga imamo na terenu. Ovi ostali momci su uz neke sitne probleme, dobro da kažem - zaključio je trener crveno-belih. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading