BOLJI SMO OD ZVEZDE! Trener Midtjilanda nije zadovoljan bodom: Pobedićemo ih u Beogradu i proći dalje!
EPA

Fudbaleri Midtjilanda i Crvene zvezde odigrali su bez pobednika (1:1) u meču trećeg kola grupne faze Lige Evrope. Crveno-beli su imali prednost do 78. minuta, ali su Danci uspeli da sačuvaju bod.

Međutim, trener šampiona Danske nije bio zadovoljan bodom. On smatra da je njegova ekipa bila bolja u mnogim parametrima, te da će sigurno pobediti u Beogradu.

– Mislim da smo igrali jako dobro. Pogotovo u prvom poluvremenu. U većini parametara fudbalske igre smo pokazali da smo bolji od Crvene zvezde. Osećam da smo ekstremno nesrećni u dosadašnjem delu Lige Evrope. Treba reći da nemamo sportske sreće. Pogotovo nismo sreće u utakmicama na svom terenu. Zapravo, te mečeve protiv Ludogoreca i Crvene zvezde smo odigrali prilično impresivno. Da nam je sada prilika da opet igramo protiv Zvezde ili Ludogoreca, uveren sam da bismo ih pobedili - rekao je Henriksen i dodao:

BOLJI SMO OD ZVEZDE! Trener Midtjilanda nije zadovoljan bodom: Pobedićemo ih u Beogradu i proći dalje!

EPA

 

- Nisam slep. Vidimo gde se nalazimo na tabeli i da smo četiri, odnosno pet bodova iza pozicija koje vode u nokaut fazu takmičenja. Potrebne su nam makar tri pobede da bismo prošli dalje i to je zadatak koji je pred nama. U nekom trenutku će nam se sve vratiti. Ubeđen sam u to. Problem je što bismo u nekim momentima utakmica morali da budemo malo više cinični na protivničkoj polovini. Ipak, ako nastavimo da igramo ovako, verovatno ćemo se plasirati u osmini finala Lige Evrope – rekao je Henriksen.

Kako kaže, duel u Danskoj bio je malo, a sada sledi veliko finale u Beogradu. Upravo ovaj meč može rešiti pitanje o jednom od dva kluba koja idu dalje.

- Pričao sam o malom finalu o ovoj utakmici, sada će biti to veliko finale u Srbiji. Ovo je poslednja šansa da možemo da se nadamo da ćemo proći grupu i tamo moramo da pobedimo za 14 dana. Ništa ne pokazuje da nemamo sve šanse za pobedu. U velikim delovima meča smo bili nadmoćniji od njih  - zaključio je Henriksen.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading