PRESUDIO LOŠ ULAZAK U UTAKMICU! Radonjić govorio o razlozima poraza
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Laktašima od Igokee sa 75:68 u utakmici trećeg kola ABA lige. 

Bilo je primetno da su crveno-beli umorni posle pobede nad Makabijem u Izraelu, pa su loše ušli u meč i u prvom poluvremenu postigli svega 22 poena.

Upravo je to i bilo presudno, smatra trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

- Napravili smo dosta grešaka, ušli smo mekano u meč, bez agresivnosti, bez energije, što je Igokea znala da koristi. Imali smo mnogo problema u prvom poluvremenu u oba smera. Odbrana nije bila na željenom nivou, a velikih problema smo imali i u napadu. U nastavku smo podigli nivo igre, uspeli smo da se vratimo u meč i zapretimo, ali ne i da stignemo do neizvesne završnice i preokreta - rekao je Radonjić. 

Sledi duplo kolo Evrolige.

- Ono što nam ostaje je da izvršimo analizu meča, izvučemo pouke, a zatim da se okrenemo seriji utakmica koje nas očekuju. Vrlo brzo na svom parketu igramo protiv Žalgirisa, zatim putujemo u Moskvu na megdan ekipi CSKA, a zatim sledi Cedevita Olimpija. Ritam jeste ubitačan, ali to ne može da bude opravdanje za veoma loš i mek ulazak u meč. Igokea je odigrala odličan meč, a mi smo platili danak problemima koji nas prate sa povredama i teškim utakmicama od početka sezone - naveo je Radonjić.

Crvena zvezda protiv Žalgirisa igra 13. oktobra, dok je duel sa ekipom CSKA u Moskvi na programu 15. oktobra. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading