PRVOTIMCI UGLAS Zvezda u Istanbulu bez "bele zastave"
Alo

Crvena zvezda će desetkovana otvoriti Evroligu, sutrašnjim gostovanjem renoviranom Fenerbahčeu. Branko Lazić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić i Eron Vajt su igrači koji neće moći da nastupe u Istanbulu protiv Fenerbahčea koja se tokom prelaznog perioda dodatno pojačala (Pijerija Henri, Šajok, Buker, Polonara…) a sa klupe ih predvodi bivši selektor Srbije Saša Đorđević

Luka Mitrović poručuje da se ne razmišlja o isticanju bele zastave.

- Ne znam da li možemo da budemo potpuno zadovoljni zbog broja igrača koji nedostaju. Teško je trenirati bez četiri-pet prvotimaca. Uprkos nedostacima, igrači koji su tu odradili su dobar posao. Idemo na megdan bez bele zastave. Suvišno je pričati o njihovom kvalitetu i iskustvu. Žele posle slabije sezone da poprave utisak. Promenili su dosta igrača, opet zadržali De Koloa i Veselog. Svesni smo njihovog kvaliteta. Ali ova ekipa je tako sastavljena, da ne ustukne ni pred jednim protivnikom - jasan je krilni centar.

Marko Simonović ističe da će motivacija biti na najvišem nivou protiv ekipe koju vodi Aleksandar Đorđević.

- Nov smo tim sa puno zdravstvenih problema. Oni imaju novog trenera. Moramo da gledamo sebe, da odigramo što bolje, da vidimo gde smo i da iz dana u dan podižemo formu. Mnogo je veliki problem sa pandemijom. Imali smo i povrede. Nismo mogli da treniramo. Radili smo četiri na četiri, nismo imali pravi košarkaški trening. Mislim da treba da se trudimo, budemo koncentrisani i motivisani. Sigurno je da će biti grešaka, ali i dobrih stvari pa nam ostaje da napravimo analizu na kraju - rekao je Simonović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading