KADROVSKI PROBLEMI MUČE CRVENO-BELE! Stanković pred Ludogorec: Momenat nije najbolji, ali mi smo Zvezda!
FK Crvena zvezda

 

Zvezda će u Bugarskoj igrati bez četvorice "pozitivnih" standardnih prvotimaca - Milana Borjana, Miloša Degeneka, Aleksandra Dragovića i Aleksandra Kataija.


- U Bugarskoj ćemo imati dva golmana, Popovića i Gordića, koji se osećao dosta loše u poslednjih 10 dana. Zbog novonastale situacije krećemo kasnije na gostovanje jer želimo da budemo sigurni u listu putnika - izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

Ludogorec je ekipa koja dosta menja i rotira i formacijski i igrački, ne verujem da će moći da nas iznenade, možda ćemo iznenaditi mi njih, dodao je Zvezdin trener.
KADROVSKI PROBLEMI MUČE CRVENO-BELE! Stanković pred Ludogorec: Momenat nije najbolji, ali mi smo Zvezda!

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 


- Radimo i uklapamo tim u odnosu na ono što imamo na raspolaganju. Stavio bih Ludogorec na nivo Brage po kvalitetu i ne obraćamo pažnju na istorijat duela protiv Bugara - rekao je Stanković.

On je dodao da su El Fardu Ben i Milan Pavkov na raspolaganju, ali da nije siguran hoće li moći da zaigraju od prvog minuta.

- Pobeda protiv Brage donela nam je mir, idemo na pobedu u Bugarskoj, mada bi i remi bio dobar rezultat - poručio je Stanković.

Utakmica drugog kola F grupe između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 21 sat u Razgradu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sale

29.09.2021 16:03

a sto niste trazili odlaganje utakmice ,,,