GRUPA NIJE LAKA KAO ŠTO SE PRIČA Ivanić oprezan, ali i optimističan pred Bragu
FK Crvena zvezda

Zvezdin ofanzivac Mirko Ivanić je istakao da crveno-bele očekuje ozbiljan protivnik, ali da veruje u dobar rezultat.  

- Braga je odlična ekipa, koju smo detaljno analizirali. Naš kvalitet je što uvek može neko drugi da iskoči iz te grupne igre i saradnje. Prošlu utakmicu je Sanogo dao gol, a nadam se da će i sada iskočiti neko iz drugog plana i da ćemo pokazati da imamo mnogo igrača na koje možemo da računamo. Verujem da možemo da ih pobedimo ukoliko pružimo maksimum – rekao je Ivanić.

Momak iz Bačkog Jarka je naglasio da je grupa u kojoj se nalazi Crvena zvezda veoma kvalitetna.

- Stvorila se slika da ova grupa uopšte nije teška i da ćemo lako izaći iz nje. Često mi i ljudi na ulici dobacuju da smo dobili fantastičnu grupu i da ćemo lako proći dalje. Međutim, mi koji se bavimo ovim poslom i i igramo te utamice svesni smo protiv kakvog protivnika igramo i da sutra neće biti lako.

Zvezdina „četvorka“ se osvrnula i na lični učinak u prethodnoj, ali i tekućoj sezoni.

- Prošla godina je zaista bila fenomenalna po mene i celu ekipu. Ove sezone sam imao neke dobre utakmice, neke slabije, ali svestan sam da mogu da budem još bolji. Verujem da ću dati doprinos uspesima tima na svoj način. Golovima, asistencijama, oduzetim loptama, postavkom na terenu... Bilo je situacija kada sam dobijao pohvale od Mistera Stankovića iako nisam imao učinak a isto tako se dešavalo da beležim golove i asistencije i budem kritikovan. Mi gledamo to na svoj način, ali definitivno mogu još bolje – zaključio je Ivanić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading