ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA Krstičić posle prelepog gola pričao o "delijama" i Klužu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali TSC na stadionu "Rajko Mitić" sa 3:1 u okviru šestog kola Superlige Srbije. Jedan od zapaženijih igrača na ovom susretu je bio povratnik u crveno-bele redove Nenad Krstičić koji se upisao u strelce fenomenalnim pogotkom.

- Zaista mi znači gol koji sam postigao, prvi u drugom mandatu. Imali smo rezultatski zaostatak, ali smo sve vreme napadali i stvarali šanse, a pogodak je došao kao plod dobre igre i posle sjajne akcije, kao i odlične asistencije Gajića. Sigurno da je ovo jedan od lepših pogodaka u mojoj karijeri, a uveren sam da ću ga dugo pamtiti jer su golovi u crveno-belom dresu nešto posebno. Ono što me najviše raduje pored efektnog gola i pobede, jeste podatak da nas je na sedam utakmica na našem najvećem stadionu bodrilo 120 hiljada navijača. O njima ne treba previše trošiti reči, jednostavno su najbolji pred kojima sam ikada igrao. Neprestano nam daju podršku pesmom sa tribina i nije fraza da su stvarno naš dvanaesti igrač. Veoma mi je drago što je stadion ponovo pun, kao i što su i oni najmlađi navijači takođe uz nas, jer nam prenose njihovu energiju dole na teren - rekao je Krstičić.

 
Govorio je vezni fudbaler o formi ekipe, kao i predstojećoj utakmici koja očekuje Zvezdu u četvrtak, kad će gostovati Klužu u okviru plej-ofa za Ligu Evrope.
 
- Iz meča u meč igramo sve bolje, podižemo polako formu za ono što nas očekuje u narednom periodu, kako u prvenstvu, tako i Evropi. Imamo kvalitetan tim, veliki broj dobrih pojedinaca koji mogu da naprave razliku u svakom trenutku. Dosta igrača poznajem iz prvog mandata, a neke sam znao lično od ranije. Dejan Stanković svakodnevno radi sa nama na napretku u svim segmentima igre i smatram da se to moglo primetiti u pobedi protiv Kluža i juče protiv TSC-a. Već smo govorili da uz navijače možemo sve, oni nam daju neprestanu podršku i znam da veruju u nas. Za nekoliko dana nas očekuje revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope, imamo dobar rezultat iz prve utakmice, maksimalno smo fokusirani, stojimo čvrsto na zemlji i želimo da partijom u Rumuniji overimo dobru igru iz prvog meča, ali sigurno se nećemo opustiti - zaključio je Krstičić.
Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading