PRVI ODLAZAK SA "MARAKANE" NAKON ŠERIFA! Vezista spakovao kofere  i ide u komšiluk! Zvezda očekuje ozbiljnu zaradu!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Bilo je samo pitanje trenutka kada će neko napustiti redove Crvene zvezde nakon eliminacije od Šerifa iz Tiraspolja. Crveno-beli su ispadanjem iz Lige šampiona ostali bez skoro 12.000.000 evra, što je bio jasan signal da će prihode morati da potraže u svojim redovima.

Jasno je da će nekoliko igrača napustiti "Marakanu" u narednih mesec dana, a prvi koji će to učiniti mogao bi da bude Željko Gavrić (20). Kako piše mađarski "24.hu", mladi ofanzivni vezista blizu je prelaska u Ferencvaroš.

Šampion Mađarske igra plej-of za ulazak u Ligu šampiona protiv Jang Bojsa, pa bi Gavrić mogao naredne sezone da se pokaže u najjačem evropskom takmičenju. Popularni Frodi iz godine u godinu izgleda kao ozbiljan projekat, a ovo je još jedan dokaz toga.

PRVI ODLAZAK SA

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Tokom prošle zime, Zvezda je prema rečima Zvezdana Terzića odbila 4.000.000 evra za ofanzivca, a od početka nove sezone Gavrić je na terenu proveo nešto više od 30 minuta, pa je nejasno da li se na njega računa na "Marakani".

Pitanje je da li će crveno-beli sada uspeti da izvuku toliku svotu novca, ali da Gavrić obećava... tu nema ništa sporno.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Peconi

12.08.2021 14:04

Super, odlazi nam jedan perspektivan momak koji nimalo nije kriv za debakl... Alo bre, saberite se malo, tražite rešenje problema na pogrešnom mestu i na pogrešan način!

Pera

12.08.2021 17:23

Najlakše je prodati ono što valja i to za sitan novac. Šta zvezdi predstvljaju neki Bakajoko, Kanga, Vukanović, pa i /izraubovani/ Ben, Pavkov, Sanogo, Srnić, Krstović ....? Njih prodajte jer to nisu igrači koji mogu da odgovore zahtevima savremenog fudbala. Bez brzih, lucidnih i borbenih igrača nema uspeha na međunarodnim takmičenjima. Za našu ligu ovi su OK.