ZVEZDI SUDI ČOVEK KOJI JE NAMEŠTAO UTAKMICE! UEFA u Moldaviju šalje prodavca nekretnina koji je primao mito od 300 evra! (FOTO)
EPA

Nije Brih, ali jeste Feliks. 

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su ko će suditi revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Šefira u Tiraspolju. Crveno-beli u Moldaviji igraju jako bitan, do sada najbitniji meč u sezoni.

UEFA je odlučila da poverenje za ovaj duel poveri Nemcu Feliksu Zvajeru (40) sudiji koji je na prilično neobičan i ne tako slavan način dospeo u žižu javnosti. Zvajer je na početku karijere 2005. godine bio umešan u veliki skandal.

ZVEZDI SUDI ČOVEK KOJI JE NAMEŠTAO UTAKMICE! UEFA u Moldaviju šalje prodavca nekretnina koji je primao mito od 300 evra! (FOTO)

EPA

 

Dokazano je da je, kako bi namestio utakmicu, primio mito od 300 evra. Nakon toga bio je suspendovan na šest meseci, ali se nakon toga vratio na veliku scenu. Od 2012. godine ima sve potrebne kvalifikacije da sudi na mečevima pod okriljem FIFA i UEFA.

Čest je na centru u Ligi šampiona, Ligi Evrope... a prošle sezone je optužen da je namerno "pogurao" Čelsi ka pobedi nad Renom od 3:0 kada je dosudio dva penala za "plavce".

Inače, njegovo primarno zanimanje je prodavac nekretnina. Pomoćnici uz aut linije u Moldaviji ćemu biti sunarodnici Rafael Foltin i Štefan Lup.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mirko

05.08.2021 14:12

Ima Zvezda bar neku ''petstoticu'' za svo troje sudija ? Bruka u sutrašnjim novinama : ''Zvezda ispala zbog ''Iljadarke'' !