NIKOLA KALINIĆ SE OGLASIO PO POVRATKU Nisam mogao da ostavim svoje drugare na cedilu!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda i Nikola Kalinić od juče ponovo sarađuju.

Nikola se vratio u klub sa Malog Kalemegdana, potpisao dvogodišnji ugovor, ujedno postao peti novajlija u timu ovog leta.

Pre njega crveno-beli su angažovali Nikolu Ivanovića, Luku Mitrovića, Erona Vajta i Stefana Lazarevića.

- Ovo je povratak na mesto gde mi je bilo mnogo lepo prethodni put, gde sam praktično počeo da pravim košarkaško ime. Očekujem puno dobrih momenata ali i izazova, pred nama je teška sezona u Evroligi, ABA ligi brojni klubovi se pojačavaju. Nisam nikada bio pobornik patetike…vratio sam se, kada sam sve analizirao, klub, kvalitet života, prethodno iskustvo. Daću sve od sebe kao i uvek na terenu, očekuje nas mnogo rada, tu su moji nekadašnji saigrači i trener, Luka, Laza, trener Dejan Radonjić, nisam mogao da ostavim svoje drugare na cedilu - rekao je Nikola Kalinić po povratku u Crvenu zvezdu u kojoj će ponovo nositi broj 12 i predstavljati jednu od najvećih uzdanica kluba u sezoni u kojoj crveno-bele očekuje takmičenje na četiri fronta.

Nikola je na Instagramu najavio povratak velikim hitom Đorđa Balaševića "Noć kada sam preplivao Dunav".

Kalinić se dvogodišnjim ugovorom obavezao na vernost Crvenoj zvezdi i vratio u klub sa kojim je u sezoni 2014/15. osvojio triplu krunu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading