ŠOK NA MARAKANI! Crvena zvezda ostaje bez trenera, ide kod Ibrahimovića?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Neočekivano, ali klub mu neće praviti problem.

Fudbalski klub Crvena zvezda pored odlazaka fudbalera ovog leta bi mogao da se suoči i sa odlaskom članova stručnog štaba. Mladi stručnjak koji je na poziv Dejana Stankovića stigao u Beograd i postao njegov pomoćnik nalazi se na meti švedskog Hamarbija.

Klub koji je delom u vlasništvu Zlatana Ibrahimovića želi da dovede Miloša Milojevića, čoveka koji se već dokazao u Švedskoj trenirajući ekipu Mjalbija koju je za dve sezone iz trećeg uveo u prvoligaški rang.

– Mislim da me u tom slučaju Stanković ne bi zaustavio, čak iako bi želeo da ostanem. Dejan zna koje su moje ambicije, kao i to da sam već imao određene ponude, ali sam ostao u Zvezdi. Laskaju mi takve priče. Želim da ponovo budem glavni trener, tako da ću saslušati ponude ako ih bude. Za sada nema ničega konkretnog, samo glasine i spekulacije – izjavio je mladi strateg za švedske medije.

Milojević je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri radio u Skandinaviji, trenirajući Vikingur i Brijedablik sa Islanda, odnosno pomenuti Mjalbi iz Švedske odakle je stigao u Crvenu zvezdu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading