MEČ ODLUKE Zvezda je spremna, a kapiten ističe šta mora da se koriguje da bi se osvojio pehar
KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde nakon tesno izgubljene treće utakmice u finalu ABA lige pripremaju se za četvrti meč, koji će se igrati u ponedeljak od 20.30 časova u dvorani „Morača“.

Nedelju su crveno-beli iskoristili za odmor i pripremu naredne utakmice, a tokom popodnevnih časova su trenirali u dvorani u Podgorici.

Trener Dejan Radonjić naglašava:

- Prevelikog vremena za pripremu naredne utakmice nema i pokušaćemo da ga iskoristimo da osvežimo i pripremimo ekipu. Treba skoncetrisano da uđemo u meč sa ciljem da smanjimo broj grešaka i sa željom da imamo veći kontinuitet dobrih minuta u odnosu na treći meč.

Kapiten Branko Lazić dodaje:

- Iza nas je teška utakmica, jedan dan iskoristićemo za odmor, trening i pripremu narednog meča. Moraćemo borbeno u ovaj meč, sa puno energije kao i uvek, ali uz sve to svakako želimo da produžimo intervale dobre igre u odnosu na treću utakmicu i ispravimo i korigujemo neke stvari iz prethodnog duela.

Meč broj četiri igra se u ponedeljak, ukoliko bude bilo potrebno peti odlučujući meč serije na programu je u petak u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading