PREOKRET!? Svi su ga već videli na "Marakani", ali Dragović je rešio da ohladi "delije"!
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Novinare je zanimalo da li bi imao nešto protiv da se kaže da je Zvezda prvi favorit za njegov potpis.

- Da, imao bih. To da je Zvezda moj favorit su mediji malo preuveličali. Ali je zajedno sa bečkom Austrijom moj voljeni klub. I naravno da je jedna od opcija - rekao je Dragović za medije u Austriji.

Maštao o Zvezdi!

- Kao i u životu, tako i u fudbalu postavljaš sebi ciljeve. Kad sam bio mali, uvek sam maštao o tome da jednog dana zaigram za Zvezdu. Isto tako sam maštao da ću zaigrati i za reprezentaciju ali mi ni na kraj pameti nije bilo da ću odigrati 89 utakmica za nacionalni tim. Mnogo toga je išlo baš onako kako je trebalo. Sada kad postoji šansa da odem tamo, važno je ostati hladne glave i ne donositi odluke samo na bazi emocije. Uostalom, nikada ne znate šta je prava odluka unapred. Kada donesem odluku, moram da stanem čvrsto iza nje i da izvučem ono najbolje iz nje.

O novom klubu!

PREOKRET!? Svi su ga već videli na

EPA/Christian Bruna

 

 

- Imam 30 godina, nisam više talenat i želim da uzmem u obzir sve faktore. Gde ću se osećati komforno? Gde ću imati šansu da igram na visokom nivou? Gde će ta šansa biti fer? I naravno, mora malo da se vodi računa i o finansijama. Da to nije bitno, svi bismo igrali besplatno. Pokušavam u zahtevno vreme korona pandemije da nađem klub ispunjava sve te kriterijume - jasan je defanzivac Austrije.

Odbio Dinamo!

Nije tajna da Dragović ima dosta ponuda! Ono što se sada zna je da nije želeo u Dinamo iz Moskve! Odbio je bogatu ponudu, pa navijačima Zvezde ostaje nada.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mancini

01.06.2021 09:44

Zvedza hoće da dovede igrače ovakvog kvaliteta, na foru, kao npr. ugovor na 2 godine na iznos od 400.00 EUR, mesečna plata npr. 3.000,00 EUR-a , a kada budeš našao klub u inostranstvu, dobićeš još od nas, naš deo od npr. 1.000.000 EUR-a, pa ko prihvati-prihvati. Ovaj, izgleda, nije "progutao mamac". Nije "šaran".